Son zamanlarda klavye ile yazı yazmayı zorlaştıran iOS 17 hatası gün geçtikçe artıyor. Bu hatayı çözen ilginç bir çözüm bulunuyor. 

İPhone’nun büyük 2023 güncellemesiyle birlikte iOS 17 hatası kullanıcıları ilk günden beri rahatsız etmeye başladı. İPhone kullanıcıları, Apple topluluk forumları ve Reddit üzerinden herhangi bir uygulamada mesaj atarken oradan atıldıklarını kendilerini yeni bir uygulamada bulduklarını dile getirdiler. 

Bu değişik iPhone hatası iOS 17.1.2 sürümünde görülüyor ve şu anda beta sürümünde olan iOS 1.7 ’ninde bu sorunu çözmediği düşünülüyor. 

Bir ay önce İOS Reddit formundaki kullanıcılar güncelleme sonrası mesaj göndermeden uygulamadan atılma durumu ve WhatsApp profil görüntüleyememe gibi sorunlarla karşılaştıklarını ifade ettiler. 

iOS 17 klavyede yazım hatalarına ilginç bir çözüm bulundu

iOS 17 klavyesi için bulunan ilginç çözüm 

Bu iOS 17 hatasında tuhaf olan sorunun çözülmediğinin aksine daha çok iPhone kullanıcısı bu sorunla karşılaşmaya başladı. 

Bu iPhone yazım hatasını düzeltmek için Erişebilirlik altındaki Ulaşabilirlik seçeneğini kapatmak iyi bir çözüm olabilir. Bu özelliği kullanmak için yapılması gereken Touch ID’li iPhone modellerinde Ana Ekran Düğmesine iki kez dokunmak ve (basmanız değil), Face ID’li iPhone modellerinde ise parmağınızı ekranın alt kısımdan itibaren aşağı kaydırmanız yeterli oluyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir