Apple geçtiğimiz gün iOS 16’nın tanıtımını gerçekleştirdi. iOS 16 ile ilgili en ilginç değişiklik artık tek tuş ile Wi-Fi şifresini paylaşabileceğiz.

ios 16 ile birlikte wi fi sifrelerini tek tusla paylasma imkani geliyor
Apple, iOS 16’ya tek tuşla Wi-Fİ şifresi paylaşma özelliğini getiriyor. MacRumors, iOS 16 geliştirici önizlemesi ile birlikte Wi-Fi şifresini görüntüleme aynı zamanda arkadaşlar ve ailenizle paylaşma üzere kopyalamak için bir seçenek içerdiğini bildirdi. Bununla birlikte saklanan bir şifreyi görebilmek için Face ID, Touch ID ya da bir şifre ile kimlik doğrulaması yaparak, Wi-Fİ şifresi kopyalama olanağına erişebilirsiniz.

Mobil veri paylaşımı ne kadar kolay olsa da, Wi-Fİ paylaşımı bir o kadar zordur. Wi-Fi şifremizi başkaları ile paylaşabilmek için çektiğimiz sıkıntılar iOS 16 sayesinde bitecek.

iOS 16 ile tek tuşla Wi-Fi şifrenizi paylaşabileceksiniz

iOS 16 aracılığıyla ağınıza bağlanmak isteyen kişiler eğer iPhone, Mac ve iPad sahibi ise Wi-Fİ parola paylaşımı mümkün olacak. Bununla birlikte iOS 16’ya sahip her cihaz Wi-Fi şifresini tek bir tuş ile kopyalayıp, paylaşabilecek. Bu durum sadece iOS 16’ya sahip cihazlar için kısıtlı olsa da birçok kişinin karmaşık şifrelerle uğraşmasını engelleyerek, büyük bir kolaylık sağlayacak.

Sizler iOS 16 hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce bu güncelleme hayatı gerçekten kolaylaştıracak mı? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

https://www.indir.com/haber/ios-16-resmi-olarak-tanitildi/

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir