Teknoloji devi Apple, iPhone cihazları için iOS 15.5 güncellemesini yayınladı! İşte güncellemenin hata düzeltmeleri ve yenilikleri.

iOS 15.5 RC güncellemesi yayımlandı

Teknoloji devi Apple, RC sürümünün ardından nihayet iOS 15.5 güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme, güncellemeleri ve hata düzeltmelerini içerir. Ancak güncelleme Apple’ın WWDC etkinliğinden önce yayınlandığı için herhangi bir özel yenilik içermiyor. Teknoloji devi tabletler için iPadOS 15.55, akıllı saatler için watchOS 8.6 ve TV’ler için tvOS 15.5’i de piyasaya sürdü.

iOS 15.5 güncellemesi neler içeriyor?

Apple’ın iPhone akıllı telefonlar için iOS 15.5 güncellemesindeki bazı yenilikler tüm bölgelerde veya tüm cihazlarda kullanılamayabilir. bu güncellemede Şirket, cüzdan uygulamasında Apple Cash kartı için yenilikleri ve podcast kullanıcı depolamasını sınıflandıran yenilikleri tanıttı.

Apple iOS 15.5 güncellemesi şu yenilikleri içeriyor:

  • Apple Podcasts, iPhone’da depolanan bölümleri sınırlayacak ve eskilerini otomatik olarak silecek bir ayar içerir.
  • Cüzdan, artık Apple Cash müşterilerinin Apple Cash kartlarından para gönderip talep etmelerini sağlar.
  • Kişilerin varması veya ayrılması ile başlatılan ev otomasyonlarının çalışmasına neden olan bir sorunu düzeltir.

Yeni yayımlanan yazılım güncellemesini indirmek için öncelikle cihazınızın internete bağlı olduğundan emin olun. İnternet bağlantınızın kontrollerini sağladıktan sonra sonra aşağıdaki adımları izleyerek yazılım güncellemenizi indirebilirsiniz:

  • Ayarlar
  • Genel
  • Yazılım Güncelleme

Peki siz iOS’un yeni yazılım güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni sürümle gelen özellikler cihaz performansını nasıl etkileyecek?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir