Dünyanın en popüler sosyal medya platformu Instagram’da zaman zaman kullanım esnasında çeşitli sorunlar ile karşılaşmak mümkündür. Akıllı cihazınızdan Instagram sayfanıza girdiğinizde “Instagram üzgünüz girişini yapamadık” şeklinde bir uyarı ile karşı karşıya geliyorsanız yazımızdan bu konu hakkında bilgi edinebilirsiniz. iPhone cihazlarda yaşanan bu sorun Android cihazlarda eş zamanlı olarak yaşanmıyor olabilir. Bildiğiniz üzere Instagram, sosyal paylaşım platformları arasında en önemlisi olarak görülüyor. Güncel verilere baktığımızda her geçen yıl daha fazla kullanıcı sayısında sahip olarak yükselmeye devam ediyor. 

Her geçen yıl yaşanan bu büyümenin elbette ki çeşitli sorunları da beraberinde getirdiği yadsınamaz bir durumdur. Son bir kaç yıldır sık sık aynı hatalar ile gündeme gelen Instagram kısa süre içerisinde bu sorunları halletmeyi de başarıyor. Şöyle ki yaşanan bu sorunların artık kullanıcı kaynaklı bir hata mı yoksa genel olan bir hata mı olup olmadığını anlamak mümkündür. Instagram hesabına erişim sağladığınızda ya da giriş yapma sayfasında geldiğinizde “üzgünüz girişini yapamadık” şeklinde bir uyarı ile karşı karşıya geldiyseniz, bu Instagram’ın genelinde yaşanan bir sorun olarak belirtiliyor. Burada dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta ağda yaşanan giriş hatası için sıralama faktörlerine dikkat etmek olmalıdır. Birde farklı işlemlerden yapmaktan kaçınmanızda fayda vardır. Çünkü farklı işlemler yapamaya çalıştığınız anda silinmesini istemediğiniz bir takım ögelerinizin silinmesine sebep olabilirsiniz. Akıllı cihazınızda yer alan uygulamaları her zamankinden daha fonksiyonel bir şekilde kullanıp kullanmamak size kalmış bir durumdur. 

5 1 3

Instagram üzgünüz girişini yapamadık nedir?

Instagram hesabınızı açmaya çalışırken üzgünüz giriş yapamadık şeklinde bir uyarı ile uygulamayı açtığınız anda karşınıza çıkan sayfada da bu uyarı ile karşılaşabilirsiniz, daha uygulamanın girişi gerçekleşmeden de anasayfada da bu sorun ile karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu sorunu ortadan kaldırmak için ister bekleyin isterseniz de aşağıda söz edeceğimiz testleri deneyin. Hesabınızı otomatik olarak olarak açtığınızda bu hata ile karşı karşıya gelebilirsiniz fakat erişim yapılmadığında bu hata ile karşı karşıya gelmeniz de mümkündür. Yeni giriş yaptığınızda karşılaştığınız bu hata için olarak yapmanız gereken işlem elbette ki farklı kişilerin de bu hatayı yaşayıp yaşamadığını kontrol etmek olacak. 

– İnternet için farklı bağlantılar deneyerek internet bağlantınızda sorun var mı yok mu kontrol edebilirsiniz.

-PC ile deneme yapılması şart görülen bir durum olup sorunun cihazla mı alakalı olup olmadığını görün. 

– Eğer üst üste giriş denemesi yaparsanız kendinizi belli bir süreliğine engelleyebilirsiniz

– Kullanılan cihazdan kaynaklı hata olabilir. Bu sebeple mutlaka cihazınızı bu konu hakkında  kontrol etmeniz gerekiyor. 

– Android’ de çıkıyorsa iPhone’ da deneyin veya tam tersi ise… 

– VPN uygulamasıyla girmeye çalışın.

– Elle bir dns verip deneyin.

– Bir kaç işlemden sonra telefon kapatılması gerekebilir. Bu sebeple telefonunuzun kapatıp açarak düzelip düzelmediğini kontrol edebilirsiniz. 

– … ile bağlan kullanılabilir.

– PC üzerinden erişimde ayarlardan ek giriş eklenebilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir