Instagram’da zaman geçirirken, hepimizin aklına zaman zaman gelen soru mutlaka takip etmemiz gereken, Instagram’ın en iyi hesaplarının hangi hesaplar olduğu. Son dönemde yaptığı kaliteli mizah paylaşımları ile en çok beğenilen, en sevilen komedi içerikleri ile öne çıkan @komedi hesabı, mutlaka takip edilmesi gereken Instagram hesapları arasında ilk sıralarda geliyor. Her tarzda mizahi içeriğin, kısa videoların ve çok konuşulan paylaşımların yer bulduğu komedi hesabını sizin için inceledik.

1aWzwfetuOPc04Zt92ZkYZNIoZTr0 hdWdSJt1WaH7meIDhKkGt1i8pQwpm5gXblLnARmxUxtyAnE0QsYmExEkT8LZgQsW3QhQLjnaA4zLJTEpCeHA1yMWh9JPwkM7fXatsirAkbhcfg0c w

Komedinin nabzı burada atıyor

Sosyal medya artık hem vazgeçilmezlerimizden hem de mizahın kalbinin attığı, ülkede komediye dair trendlerin oluştuğu bir adres. En popüler sosyal medya mecrası olan Instagram, şu anda milyonlarca kişinin zaman geçirdiği bir platform. Instagram’da zaman geçirirken, mizahi içeriklerin en iyi örneklerini görmek, o anki stres ve yorgunluğunuzu unutarak gülümsemek ve keyif almak istiyorsanız en komik, en iyi içerikleri takipçilerine sunan @komedi hesabı, mutlaka takip etmeniz gereken, mizahın kalbinin attığı bir hesap. Ünlüler arasındaki mizahi paylaşımlar, Youtube ve Twitter fenomenlerinin en komik alıntıları ve paylaşımları, internetin en komik capsleri ve çok daha fazlasının yer aldığı @komedi hesabı, Instagram’ın en sevilen mizah hesapları içinde yer alıyor. Gülmek, eğlenmek için onlarca hesap takip etmek yerine, hepsini size anında sunan tek bir hesap takip etmek istiyorsanız, komedi hesabı sizin için en iyi adres!

3asO2FVyAH8 YwORNg9eNh4m6aVT17zNOEUOgDgzCEzGAXUfxb DJSjYuuNObVdIRu2NvJld7q0v1dQhzHUw3IiMuo4NLemnliwjgbHZEJIYCpk9CW0QZsnoag4GZFQAQQv3aa9YWH6 TMYfQ

İnternetin en çok konuşulan viral paylaşımları

İnternet ve sosyal medya mizahını severek takip edenlerdenseniz ve hepsini takip edemiyor, bu hıza yetişemiyorsanız @komedi hesabı sizin için sadece en iyi içerikleri topluyor ve hızlı bir şekilde sunuyor. İnternette olan bitenleri merak ediyor ve en komik sosyal medya gönderilerinden haberdar olmak, gün içinde Instagram’a göz atarken keyif almak istiyorsanız @komedi hesabı tam size göre! Instagram’ın komedi fenomenleri dendiğinde ilk sıralarda akla gelen komedi hesabı, yalnızca mizahi içeriklerle değil aynı zamanda gündeme dönük en çok konuşulan konuları, en viral fotoğraf ve videolar ile sizlerle paylaşıyor. Türkiye ve dünya gündemine damgasını vurmuş birbirinden önemli konularda en iyi içerikleri sunan @komedi, takip listenizde mutlaka olması gereken hesaplar içinde yer alıyor. Onlarca hesabı takip etmek yerine, hem mizahın hem de gündemin buluştuğu komedi hesabını takip ederek internet dünyasında olan biten ne varsa ilk siz öğrenebilirsiniz. Hesabın gönderilerine kısaca göz atarak, ne kadar iyi ve birbirinden kaliteli paylaşımlar olduğunu görebilirsiniz.

m 1564649713

Hem gülmek, hem bilmek istiyorsanız hemen takip edin

Her gün saatlerce zaman harcadığımız Instagram’da zaman geçirirken hem gündemi takip etmek, hem de komik paylaşımları izleyerek tebessüm etmek, keyif almak istiyoruz. Mizah ve gündem alanında birçok hesap olsa da, tüm konularda yalnızca en iyi içerikleri bulabileceğiniz hesap maalesef çok fazla sayıda yok. İnternetin en trend içerikleri ile mizaha damgasını vuran komedi paylaşımlarını bir arada bulabileceğiniz @komedi hesabı, hem gülmek hem de “haberdar” olmak isteyen bilinçli sosyal medya kullanıcılarının takip listesinde olması gereken bir hesap. Fenomenler, ünlüler ve yüz binlerce kişinin takip ettiği bu hesabı siz de hemen takip ederek, sosyal medyada olup biten en güncel, en komik ve en viral olayları anında takip edebilir, haberdar olabilirsiniz. Hesabın paylaştığı en güncel ve en son içerikleri ilk siz öğrenmek, anında haberdar olmak isterseniz, yapmanız gereken gönderi ve hikaye bildirimlerini açmak. Böylece her yeni paylaşımdan telefonunuza gelen bildirim ile haberdar olabilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir