Instagram CEO’su Adam Mosseri, üzerinde çalışmalar yaptığı yeni özelliğinden söz etti. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamalara göre Instagram’da paylaşılan kaydırmalı gönderilen, artık bağımsız bir şekilde yönetmek mümkün olacak. Yani söz konusu bu gönderiler içerisinde fotoğraf veya video, artık rahatlıkla silinebilecek. 

Dünyanın en çok tercih edilen platformlarının başında Instagram gelir. Fotoğraf ve video paylaşmanın yanı sıra daha pek çok özelliğe sahip olan Instagram, birkaç yeni özellik üzerinde çalışmalar yaptığını belirtti. Instagram CEO’su Adam Mosseri tarafından konuyla ilgili olarak aktarılan bilgilere göre kullanıcı deneyimlerini daha iyi hale getirmek adına geliştirilen bu özellikler, çok kısa bir zaman içerisinde tüm kullanıcıların karşısına çıkacak. 

Adam Mosseri’nin söz ettiği özelliklerden ilki, platforma yüklenen kaydırmalı fotoğraf ve videolu paylaşımlar ile ilgilidir. Bilindiği üzere kullanıcılar, Instagram’a bir gönderi içerisinde birden fazla fotoğraf veya video ekleyebiliyor. Fakat bu gönderi içerisinde parçalardan herhangi, birini silmek mümkün değildi. Söz konusu bu yeni özellik, bu duruma bir son getiriyor. Kullanıcılar artık kaydırmalı gönderindeki parçalardan dilediğini silebilecekler. Yani paylaşımda birden fazla içerik varsa onlar arasından dilediğinizi silebilirsiniz. Bunun için içeriklerin hepsini silmeye gerek kalmayacak. 

2 20

Instagram’ın yeni özelliği kullanımı geliştirebilir

Instagram’ın yeni özelliği kullanıcılar için büyük bir kolaylık sağlayacak. Söz konusu bu özellik şu an itibariyle iOS kullanıcıları için kullanıma sunulmaya başladı. Yani dünya genelinde iPhone kullanıcıları, çok kısa bir süre içerisinde bu özelliği deneme fırsatını elde edebilecekler. Fakat Android cihazlar için henüz bir açıklama yapılmadı.  Adam Mosseri’nin söz ettiği bir diğer özellik ise, uygulamanın tamamen kendisi ile ilgilidir. Kullanıcılar, geliştirilen bu yeni özellik ile beraber Instagram uygulamasını kullanırken karşılaşmış oldukları sorunları cep telefonlarını sallayarak teknik ekibe hızla bildirebilecekler. Konuyla ilgili olarak şirket tarafından yapılan açıklamalara göre cihazınızı sallayarak gönderilen bilgilere öncelik verilip bildirilen sorunlar hızla giderilmeye çalışılacak. Şirket, cep telefonunu sallayarak geri bildirim gönderme özelliğinin ne zaman kullanıma açılacağı konusunda henüz bir açıklama yapmadı. Fakat özelliğin oldukça kısa bir süre içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir