Profil paylaşımı açısından dünyanın en çok kullanılan sosyal ağlarından biri olan Instagram’a yeni bir fırsat sunuldu. Instagram profil paylaşım seçeneklerini geliştiriyor. İşte yeni özellik

Instagram profiliniz, web sitenize yerleştirildiğinde yukarıdaki gibi görünecektir. Duyurulan yeni altyapı ile hesap profilleri görsel bir arayüz olarak web sitelerine yerleştirilebilmektedir. Bu sistemde görüntülenen profil önizlemesi, paylaştığınız son 6 fotoğrafı gösterir.

Instagram profil paylaşım için yeni bir seçenek ekledi

Yeni dönemde profil fotoğrafları, takipçiler ve paylaşılan içerikler de yayınlanacak. Bu sayede keşif sürecini geliştirmek isteyen şirketler, bu yeni altyapıyı yakında herkes için aktif hale getirecekler. Bu arada profilinizin web sitemizde paylaşılmasını engelleyebilirsiniz. Burada kullanıcıya bir seçenek sunuluyor.

Instagram kullanıcılara engellemek isteyebileceği kullanıcıları önerecek

Instagram kısa bir süre önce yeni bir özellik daha yayımladı

Instagram’da gördüğünüz fotoğraflar Siteye Göm seçeneği kullanılarak web sitenize yerleştirilebilir. Amerikan Dergi Fotoğrafçıları Derneği’nin attığı adımların ardından bu süreçte değişiklikler yapıldı. Dilerseniz artık bu sistemi kapatabilirsiniz. Bu yeni seçeneğin yakında herkesin kullanımına sunulması bekleniyor ve yapılandırmaya eklenecek. Bu nedenle, fotoğraflarınızın başka bir siteye yerleştirilmesini istemiyorsanız (Instagram’ın verdiği kodu kullanarak), sistemi kapatarak bunu yapabilirsiniz. Yeni sunulan bu seçenek henüz Türkiye merkezli hesaplarda görünmedi ancak küresel para çekme işlemi uzun sürmeyecek. Bu özellik şu anda Amerika Birleşik Devletleri’nde kullanılabilir. Şirketin yeni özelliği önümüzdeki senenin ortalarına doğru tüm dünyada yayımlaması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir