Instagram “Sen de Ekle” adını verdiği yeni özelliğini duyurdu. Özelliğe fotoğraf, GIF ve metin vb. çeşitli içerikler eklenebiliyor. Aynı zamanda paylaşılan hikayeyi başkalarının kendi hikayelerine ekleyip özelleştirilmiş şablon oluşturma olanağı tanıyor. 

Özellik şu şekilde kullanılıyor:

Hikaye paylaşılmadan önce çıkartma bulunan sekme açılıyor. “Sen de Ekle” butonu aktifleştiriliyor. Daha sonra paylaşılan hikaye de “sen de ekle” butonunu tıklanarak hikayeyi gören ve ekleme yapmak isteyen kullanıcılar ekleme yapabiliyor.

Instagram “Sen de Ekle” adını verdiği yeni özelliğini duyurdu. Özelliğe fotoğraf, GIF ve metin vb. çeşitli içerikler eklenebiliyor.

“Herkes” ve “ Yakın Arkadaş” ile yine paylaşılıyor olacak

Eklenen hikaye de düzenleme yapılamıyor. Fakat diğer kullanıcılar oluşturulan hikayeye içerik ekleyebiliyorlar. 

Eklenen farklı içeriklerle birlikte kişi kendi hikayesine koyup paylaşabiliyor. Yine hikaye “herkes” veya “ yakın arkadaş” seçenekleriyle takipçilerle paylaşma imkanı sunuyor.

Instagramın bir diğer özelliği reels için şablon hazırlanıyor. Başka kullanıcılar oluşturulan şablonları kendi hesaplarında paylaşılıyor. Yakın zamanda yapay zeka düzenleme aracını kullanıma sunmuştu. Reels videolarının farklı platformlarda paylaşma ve indirme butonu kullanıma sunulmuştu. Bu özellikle birlikte kullanıcılar ek bir uygulamadan kurtuluyor. Aynı uygulama üzerinden farklı butonlar ile işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir