Instagram’da bugün erken saatlerde başlayan giriş problemleri devam ediyor. Instagram hesabım askıya alındı ne yapabilirim? Instagram düzeldi mi? İşte son gelişmeler.

Instagram’da iOS işletim sisteminin kullanıldığı iPhone modellerinde çeşitli sorunlar yaşanmaya başlandı. Kullanıcılar uygulamaya giremezken girmeyi başaran kullanıcılar da uygulamadan atıldı. Bu sorunun ardından gözlerin çevrildiği Instagram ise resmi bir açıklama yaptı. Ancak kullanıcılar hesapların askıya alınmaya başlanması ile birlikte endişe yaşamaya başladı ve Instagram hesabım askıya alındı ne yapabilirim gibi konularda araştırmalara başladı.

Instagram hesabım askıya alındı sorunu

instagram hesabim askiya alindi ne yapabilirim instagram duzeldi mi 1

Instagram’a girmek isteyen kullanıcılar, hesapların askıya alındığı uyarısı ile karşı karşıya kaldı. “Erişim sorunu yaşadığınızın farkındayız. Bu hatayı inceliyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz” şeklinde açıklama yapan Instagram, askıya alınma konusunda ise henüz bir açıklama yapmadı.

Instagram kuralları kapsamında askıya alınan hesaplar için müstehcen içerik paylaşımı, kopya içerik üretimi gibi kural ihlallerinin yapılması gerekiyor. Ancak erişim problemleri yaşanması nedeniyle bir hata nedeniyle hesapların askıya alınması da söz konusu. Bu nedenle Instagram’dan gelecek yeni açıklama bekleniyor. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

iOS için Instagram indir

Android için Instagram indir

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir