Instagram gönderilerinizi yalnızca takipçilerinizin görmesini istiyorsanız endişelenmeyin. Instagram hesabı nasıl gizlenir?

Instagram platformu, kullanıcıların her anını kolaylıkla paylaşabilecekleri çok popüler bir hizmet haline geldi. Instagram profiliniz varsayılan olarak herkese açıktır, bu nedenle yeni bir fotoğraf veya video yayınladığınızda dünyanın her yerinden Instagram kullanıcıları fotoğrafınızı görebilir. Paylaştığınız içeriği yalnızca takipçilerinizin görmesini istiyorsanız, Instagram profilinizi gizlemek için talimatları izleyin. Bu dersimizde Instagram hesabını nasıl gizleyebiliriz? Soruları en basit şekilde cevaplıyoruz. Instagram hesap gizleme işlemini aşağıdaki birkaç adımda kolayca tamamlayabilirsiniz. Lafı fazla uzatmadan bu işlemi anlatalım.

Instagram hesabı nasıl gizlenir?

  • iPhone veya Android cihazınızda Instagram uygulamasını açın.
  • Uygulamanın sağ alt köşesindeki profil simgenize dokunun.
  • Profil sayfasının sağ üst köşesindeki üç yatay çizgi simgesine dokunun.
  • Açılır listeden Ayarlar’ı seçin.
  • ayarlar sayfasında Gizlilik’i seçin.
  • Gizlilik sayfasının üst kısmında, Kişisel hesap’ın yanındaki rengi griden maviye değiştirmek için anahtarı sağa hareket ettirin.

Instagram çöküyor, Instagram Kapanıyor sorunu nasıl düzeltilir?

Hesabınızı gizlemek, profilinizin görünürlüğünü azaltmanın en kolay yollarından biridir. Sonunda biri beni bulsa bile, ben onlara açıkça izin vermedikçe gönderilerimi göremezler. Gizlilik ayarlarınıza gidip en üstteki “Gizli Hesap” seçeneğini seçerek Gizlilik Modunu açabilirsiniz. Instagram hesabınızı gizli yaptığınızda sizi takip eden herkes sizi takip etmeye devam edecektir. Ancak yeni takipçiler sadece sizi takip etmek için istekte bulunabilecek (bu istekler Instagram bildirim pencerenizde görünecektir) ve bu istekleri onaylayabilir veya reddedebilirsiniz.

Bilgisayarda Instagram hesabı nasıl gizlenir?

  • Instagram web sitesine gidin ve hesabınızda oturum açın.
  • Ekranın sağ üst köşesindeki profil simgenize tıklayın ve açılır listeden Ayarlar’ı seçin.
  • Ayarlar sayfasının sol tarafındaki kenar çubuğu menüsünde Gizlilik ve Güvenlik sekmesine tıklayın.
  • Hesabınızı gizli yapmak için sayfanın üst kısmındaki Kişisel hesap’ın yanındaki kutuyu işaretleyin.
  • Hesabınızı özel olarak kurduktan sonra, hesap ayarlarından her zaman geri dönüp genel bir hesaba dönüştürebilirsiniz.

Instagram, paylaşımı kolaylaştırmak için Facebook hesabınızı uygulamaya bağlamanıza izin verir. Instagram hesabınızı gizlemek istiyorsanız, Instagram hesabınızdan Facebook bağlantısını da kaldırmanızı öneririz. Bu, insanların size ulaşmasını zorlaştıracaktır. Bu iki hesabı bağladığınızda, sizi Facebook’a ekleyen kişiler arasında “Kişileri keşfet” sekmesinde olacaksınız. Bunun için Facebook hesap merkezinin Ayalar hesap merkezindeki profil ve hesap silme adımlarını uyguladığınızda, Facebook hesabınızı Instagram’dan başarıyla sileceksiniz.

Instagram bazen sizden bunu istediğinizi onaylamanızı ister. ‘Hesabınızla ilişkili deneyimleri devre dışı bırakın’? Onayla. Facebook hesabınızın bağlantısını kaldırdığınızda, Facebook arkadaşlarınız kişilerini senkronize etmeyi seçtiğinde Kişi Bul sekmesinde görünmezsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir