Bugün akşam saatleri itibariyle Instagram kullanıcıları uygulamaya girişlerde sorun yaşamaya başladı. Instagram çöktü mü? Instagram neden kapanıyor? İşte yaşanan son gelişmeler.

Instagram’da yaklaşık 30 dakika önce başlatan sorunlar, uygulamanın kullanılamamasına neden oldu. Sosyal ağda yaşanan sorunlar sonrasında ise Instagram çöktü mü ve Instagram neden kapanıyor şeklinde araştırmalar yoğunlaştı. Şu an için masaüstü sürümlerinde bir problem görülmese de mobil cihazlarda ve uygulama üzerinden yapılan kullanımlarda erişim sorunları bulunuyor.

Instagram çöktü mü?

instagram çöktü mü

Downdetector’e göre dünya genelinde Instagram’a erişimde sorunlar yaşanıyor. Kullanıcılardan gelen arka arkaya yorumlarda sorunun genel olarak yaşandığı görülürken sorunun neden kaynaklandığına yönelik herhangi bir bilgi bulunmadı. 19.40 sıralarında raporlanmaya başlanan hatalar kısa süre içerisinde bini geçti.

Instagram neden kapanıyor?

Instagram’da yaşanan hata uygulamanın kendi kendini kapatması. Bu nedenle kullanıcıların telefonlarında ya da ayarlarındaki bir sorundan dolayı değil, uygulamada yaşanan sorun nedeniyle Instagram kendini kapatıyor. Yeniden açılmaya çalışıldığında ise  Türkçe ayarlanıyor şeklinde teknik mesajlar gösterilerek uygulama yeniden kapanıyor.

Güncelleme

20.10 itibariyle uygulamada yaşanan sorun Twitter’da TT oldu.

20.15 itibariyle uygulama açılsa da Reels gibi bölümlerde kaydırma sorunları yaşanıyor. Konuyla ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı.

21.00 Instagram bazı aksaklıklar olsa da kullanılmaya başlandı.

iOS için Instagram indir

Android için Instagram indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir