Popüler bütçe akıllı telefon üreticisi Infinix, bir süredir yaklaşan dizüstü bilgisayar serisini tanıtıyor ve bu, farkında olmayanlar için INBook takma adını kullanacak.

Şimdi, şirket nihayet INBook X1 dizüstü bilgisayar serisinin Hindistan ülkesindeki lansman tarihini açıkladı ve bir Flipkart listesi, dizüstü bilgisayarın 8 Aralık’ta Hindistan’a geleceğini resmen doğruladı. Şimdiye kadar bildiklerimize benzeyen dizüstü bilgisayarın tasarımı ve özellikleri.

Infinix Inbook X1 özellikleri

Merak edenler için, Infinix INBook X1 serisi, açılış sayfasında Rs 3x,xxx başlangıç ​​fiyatı için bir teaser bulunduğundan, 40.000 Rs fiyat aralığı altında perakende satış yapacak gibi görünüyor. Bu, temel olarak X1 serisi dizüstü bilgisayarların 30.000 Rs ile 39.999 Rs arasında perakende satış yapabileceği anlamına gelir.

Buna ek olarak, açılış sayfası, dizüstü bilgisayarın Starfall Grey, Noble Red ve Aurora Green olmak üzere üç renkte sunulacağını da onaylıyor. Infinix InBook X1 serisi 1,48 Kg ağırlığında ve 16.3 mm ölçülerinde olacak. Şirket, dizüstü bilgisayarın segmentinde ilk uçak sınıfı alüminyum kaplama ile geleceğini söylüyor.

Varyantlar açısından, üç olası konfigürasyon vardır. 10. nesil Intel Core i3, Core i5 ve Core i7. 11. Nesil Intel CPU’larla ve hemen köşeyi dönünce 12. nesille birlikte birçok ürünün piyasaya sürülmesiyle, bu dizüstü bilgisayarların eski bir nesille piyasaya sürülmesi, meraklıları için belirli bir çekiciliği kaybetmelerine neden olabilir.

Devam edersek, tüm dizüstü bilgisayarlar Windows 11 işletim sistemi ile çalışacak. 13 saat pil ömrü sunacak şekilde derecelendirilen 55 Whr pil ile gelecekler. Makineyi sadece 55 dakikada yüzde 70’e kadar şarj eden bir USB C Tipi bağlantı noktası üzerinden 65 W hızlı şarj desteği bulunuyor.

Infinix InBook X1, yüzde 100 sRGB renk gamı ​​ve 180 derecelik görüş açısı ile 14 inçlik bir Full HD ekrana sahip olacak. Core i3 varyantı, 8 GB RAM ve 512 GB Dahili Depolama paketine sahip olacak. Intel Core i5 sürümü, 8 GB RAM ve 512 GB Dahili Depolama paketine sahip olacak. Son fakat en az değil, Intel Core i7 sürümü 16 GB RAM ve 512 GB Dahili Depolamaya sahip olacak. Şirkete göre, InBook X1 serisi NBMe PCI-E 3.0’ı kullanacak. Infinix InBook X1 serisi, mikrofon ve kamera için donanım tabanlı gizlilik anahtarına sahip olan segmentte muhtemelen ilk olacak. Son olarak, dizüstü bilgisayarlar ayrıca arkadan aydınlatmalı bir klavye ve DTS ses desteği ile gelecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir