Steam‘in haftalık en çok satanlar listesi belirli aralıklarla güncellemelerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu konuda hangi oyunların nasıl bir performans göstermiş olduğuna dair ve oyuncu cephesinde nasıl bir etki bıraktığı ile ilgili daha rahat gözlemleme konusunda net bir bilgi sahibi olabiliyoruz. Bu liste kısa bir süre önce yenilendi.

Steam en çok satan oyunlar listesini  güncelledi

Steam hakkında paylaştığı verilerle ön planda olmaya devam eden SteamDB, haftanın en çok satanlar listesini güncelleme getirdi. Listede uzun bir süre liderlik koltuğunda bulunan Valve’in el konsolu Steam Deck, Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Hogwarts Legacy gibi oyunların piyasaya sürülmesiyle birlikte gerileme yaşamış ve geçtiğimiz aylarda liderliği tekrar ele geçirememiştir.Kısa süre önce açıklanmış olan  yeni listeye baktığımızda ilk sırada ücretsiz CS: GO’nun yer aldığını görüyoruz.

Apex Legends, ikinci sırada yerini sağlamlaştırırken, üçüncü sırada SgtOkiDoki tarafından kısa bir süre önce piyasaya sürülen BattleBit Remastered görünüyor. Dördüncü sırada ise Six Days in Fallujah yer aldığını görüyoruz. Beşinci sırada Valve’in el konsolu Steam Deck ile karşımıza çıkıyor. Steam geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunlar listesi şu şekilde karşımıza çıkıyor:

  1. Counter-Strike: Global Offensive
  2. Apex Legends
  3. BattleBit Remastered
  4. Six Days in Fallujah
  5. Steam Deck
  6. PUBG: BATTLEGROUNDS
  7. Forza Horizon 5
  8. Street Fighter 6
  9. Dead by Daylight
  10. Call of Duty®: Modern Warfare® II

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir