Xbox ve PC için 2024 yılında yayınlanması beklenen Indiana Jones and the Great Circle için ilk fragman paylaşıldı. Indiana Jones and Great Circle adındaki aksiyon-macera oyunu tanıtıldı. Oyuncular yine ve yeniden arkeolog Dr. Henry “Indiana” Jones’un yerine geçecek. 

Indiana Jones and The Great Circle Xbox Series X/S ve PC için 2024’te Piyasaya Sürülmesi Bekleniyor

Oyun, Raiders of the Lost Ark ve The Crusade arasında geçen olayları yani Gina ve Indiana Jones’un başına gelenleri konu alacak. Oyun kapsamında geçen maceralar, başta Mısır ve Himalayalar olmak üzere birçok yere uzanacak. Aktarılan bilgilere göre oyunda silah, yumruk ve kırbaç hareketlerinin olduğu ve dövüşten ziyade bulmaca odaklı bir oyun olacağı görülüyor. 

Indiana Jones and The Great Circle Xbox Series X/S ve PC için 2024’te Piyasaya Sürülmesi Bekleniyor

Oyunda ara sahneler ve keşif bölümleri sırasında üçüncü şahıs kamerasının olacağı aktarılırken, oyunun önceki Indiana Jones yapımlarından farklı olarak birinci şahıs bakış açısına bağlı kalacağı ifade ediliyor. 

Indiana Jones and The Great Circle Xbox ve PC’ ye özel olarak çıkarılmıştır. Yani Xbox Series X/S ve PC için 2024’te piyasaya sürülmesi bekleniyor. Oyun piyasaya sürülmesinden itibaren Xbox Game Pass’te de mevcut olacak. 

Wolfenstein video oyun serisinden tanıdığımız MachineGames ilk kez Indiana Jones oyunu üzerinde çalışacak. Oyunseverler aksiyona ve bulmacaya doyacak gibi görünüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir