Sonradan yapılacak bir kurgu ile video içerisinde tüm sesleri değiştirmek mümkündür. Peki, herhangi bir canlı yayın ya da Discord sohbeti esnasında anlık olarak ses değişimi yapmak mümkün müdür? Doğru özelliklere sahip bir ses değiştirici programı kullanıyorsanız dilediğiniz her platformda sesinizi değiştirerek farklı kişiler haline gelebilirsiniz. 

Ses değiştirme program kavramı daha çok Twitch ve Discord gibi birden fazla kişi ile konuşulan ya da sohbet edilen platformlarda karşılaşılıyor. Bu tür programları tercih eden  kişilerin amacı daha çok anonim kalmaya çalışmaktır. Fakat başarılı bir ses değiştirme programı kullanıyorsanız anonim kalmaktan çok d aha fazlasını yapabilir ve sesinizi sanki farklı bir insana aitmiş gibi duymanız mümkündür. Ses değiştirici program ve mobil uygulamaların sayısı her geçen gün artırmaya devam ediyor. Bunlar arasında ücretsiz olduğu gibi ücretli abonelik sistemi ile çalışan hizmetlerde vardır. Bu kısımda ise tercih kullanıcıya kalmış durumdadır. 

Profesyonel ses değiştirici programlar

Voice Changer

Clownfish

SuperVoice Changer

VoiceMod

AV Voice Changer Software Diamond

VoiceMeeter

Discord Voice Changer

MorphVOX

Voice Changer with Effects

Voxal Voice Changer

Voice Changer

Voice Changer, basit ancak bir o kadar da kullanışlı bir programdır. İnternet sitesini açtığınız zaman karşınıza üç farklı seçenek çıkar. Bunlar ses dosyası yüklemek, mikrofon kullanmak ve metni sese çevirme programıdır. Bu üç seçenekten birini seçtikten sonra sesin neye dönüşeceğini seçmeniz gerekecek. Bu seçenekler arasında popüler karakter seslerinden tutun da bir bebek sesine kadar pek çok ses değiştirme seçeneği vardır. 

Clownfish

Clownfish, özellikle Skype, Steam ve Discord gibi platformlarda anlık bir şekilde sunduğu başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Tüm işletim sistemleri ile uyumlu bir şekilde çalışan Clownfish, arka planda işlemcinizi yormadan çalıştığı için herhangi bir sorun yaratmıyor. Canlı ses değiştirme özelliğinin yanı metni de sese çevirebilirsiniz. Sesinizi değiştirmek konusunda seçim yapabileceğiniz seçenekler oldukça fazladır. 

SuperVoice Changer

SuperVoice Changer, bir Android mobil uygulamasıdır. Sadece bir ses değiştirici olarak değil aynı zamanda bir ses kurgusu uygulaması olarak çalışır. Uygulama üzerinden ses kaydı yapabilir, ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabilir ve canlı yayınlar esnasında anlık olarak sesinizi değiştirebilirsiniz. Uygulamayı açmanın ardından ses değiştirme seçeneklerinden size en uygun olandan birini seçmeniz yeterli olur. 

VoiceMod

Sesinizi tamamen değiştirmek yerine çok daha farklı bir şekilde yapmak için VoiceMod size yardımcı olur. Listemizde yer alan pek çok uygulama ile ses değiştirme seçeneği vardır ancak ön plana çıkan noktası ise sesiniz üzerinde oynamanızı sağlayabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse, ince sesli biriyseniz VoiceMod ile sesinizi bir tık daha kalınlaştırabilirsiniz. Bu son derece havalı bir ses ede etmenizi sağlayabilir. 

AV Voice Changer Software Diamond

Öncelikle şunu belirtmek gerekirse AV Voice Changer Software Diamond programı gerçek anlamda profesyoneller tarafından kullanılabilir düzeydedir. Çünkü uygulamanın satış fiyatı ise yaklaşık olarak 100 dolardır. Ses kaydetme yapabileceğiniz, düzenleme yapacağınız, özel ses efektlerini oluşturabileceğiniz ve sesinizi canlı yayınlarda anlık bir şekilde değiştirebileceğiniz AV Voice Changer Software Diamond programının ücretsiz deneme sürümünden faydalanarak fikir edinebilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir