Çıkış yaptıktan sonra büyük dikkat çeken ve “İlk Türk MMORPG oyunu” olarak tanımlanan Rise Online World, Gaming Istanbul’da büyük ilgi gördü. Standın her zaman kalabalık olması, oyunun yakaladığı popülerliğin sürdüğünü gösterdi.

16 Eylül’de başlayan ve 18 Eylül’de sona eren Gaming İstanbul, farklı etkinlik ve tanıtımlara sahne oldu. Etkinlikte yer alan oyunlardan birisi de Rise Online oldu. Devasa haritalı, çevrimiçi rol yapma oyunu Rise Online, oyunun hayranlarına ve MMORPG sevenlere dolu dolu bir etkinlik sundu. Ancient Gears tarafından geliştirilen oyunda, sürprizlerin yanı sıra cosplayler de dikkat çekti.

Rise Online cosplayler ve Twitch yayıncıları fuara damga vurdu

ilk turk mmorpg oyunu rise online gaming istanbulda fark yaratti 1

Cosplayleriyle fuarda dikkat çeken Rise Online World için üstelik ödüllü turnuva ve çekiliş de yapıldı. 50 bin TL’lik ödülün dağıtıldığı etkinlikte, 35 bin TL Rahat Ol clanına, 15 bin TL WTF clanına ve 5 bin TL CAVBELLA clanına verildi.  Yüzlerce oyuncu ise hediye havuzundaki çeşitli ödüllere sahip oldu.

Rise Online için etkinlikte yapılan tanıtımlarda en çok dikkat çeken detaylardan birisi de “5 kıtaya açılan ilk Türk MMORPG oyunu!” tanımı oldu. 5 ayda 3 oyun etkinliği düzenleyen ve 5 kıtadan oyuncuları çekmeyi başaran Rise Online, böylece ilerleyen dönemlerin en favori MMORPG türlerinden birisi olacağının da sinyallerini verdi. Play2Earn sisteminin olması, platformun daha fazla dikkat çekemsin sağlıyor.

Şu anda 2 ırkın, dört farklı sınıftaki karakterleriyle birbirine karşı mücadelesini konu alan Rise Online’da farklı etkinlikler ve yenilikler de oyuncuları bekliyor. Oyuncular karakterlerini geliştirerek güçlendirirken turnuva ve etkinlikler sayesinde de ROCO Token kazanabiliyor. Böylece oyundaki item ve karakter ile kazanç sağlamanın yanı sıra token olarak da gelir sağlamak mümkün.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir