Mobil oyun dünyasında başarılı bir yere sahip olan Brawl Stars’a dev bir güncelleme geldi. 

Mobil oyun dünyasının ikonik yapımları arasında yer alan Brawl Stars, dev bir güncelleme ile yenilendi. Yeni sezon ile beraber pek çok değişikliği de beraberinde getiren söz konusu bu güncelleme oyuncuların karşısına çıktı. Yeni karakter ve kostümlerin eklendiği Brawl Stars’ta aynı zamanda oyuncuların heyecanla beklediği Club League değişimi de yeni güncellemeyle beraber sunuldu.

Dünyanın en büyük mobil oyun yayıncılarından Supercell’in ikonik oyunu Brawl Stars’ın yeni ve büyük güncellemesi oyuncuların beğenisine sunuldu. Yeni karakter Lola’nın savaş meydanına adım attığı güncelleme ile beraber pek çok yeni kostüm de oyunda yerini aldı. Kromatik savaşçı Lola, egoist karakteriyle oluşturduğu kopyası sayesinde avluya renk katıyor. Avlunun yeni karakteri Lola’nın 70. Kademede açılan Serseri Lola kostümü ile birlikte Surge Kong, Kaptan Crow, Squeak Avcısı Gale ve Yönetmen Buzz kostümleri de yeni sezonun kostümleri arasında yer aldı. 

23 3

Beklenen Club League güncellemesi oyunculara yenilikler sunuyor

Brawl Stars oyuncularının heyecanla beklediği Club League güncellemesi de bu yama ile oyunda yerini aldı. Daha önceden 100 üyeye sahip olunabilen Club League içerisinde artık sadece 30 üye yer alabilecek. Club League değişimiyle kulübünde herhangi bir düzenleme yapmayan oyuncular için bu adım otomatik olarak yapılacak. President, Vice-President, Senior ve Member sıralaması ile beraber düzenlenecek olan kulüpler, 30 üyeyi aştığında ise aynı isim ve kulüp olarak yeni kulüpler açılabilecek.

İlk kez Türkçe dublaj ile gösterime giren Cadılar Bayramı videosu sonrasında etkinlikler sürecine dahil edilen yer alan oyun modları ve kostümler de yeni gelen güncellemeyle beraber yakın zamanda gelecek olan Cadılar Bayramı’na kadar oyunculara veda etti.         

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir