Apple’ın önde gelen analisti Mark Grumman, ikinci nesil AirPods Pro ve yeni AirPod Max hakkında ilk bilgileri verdi! Detaylar burada.

Airpods Pro menzil dışında olsa bile daha kolay bulunabilecek

Teknoloji devi Apple, 2019 yılından bu yana yeni nesil AirPods Pro’yu tanıtmıyor. Ancak ikinci nesil AirPods Pro kulaklıkların bu yıl piyasada olup olmayacağı uzun süredir gündemdeydi. Apple ürünleri hakkında sızdırılan

Mark Grumman, yeni nesil AirPods Pro ve AirPods Max hakkında ilk bilgileri veriyor. Peki yeni nesil AirPods Pro ne zaman piyasaya çıkacak ve AirPods Max’in özellikleri neler? Gelin haberin detaylarına birlikte bakalım.

İkinci nesil AirPods Pro bu sonbaharda piyasaya çıkacak!

Mark Gürman; Apple’ın yeni bir tasarım, geliştirilmiş ses kalitesi ve sağlık özellikleri ile yeni nesil AirPods Pro üzerinde çalıştığını duyurdu. Ancak bu ürünün sonbaharda piyasaya sürüleceğini de söyledi. Tanınmış bir analist, Apple’ın AirPods Max için yalnızca yeni renk seçenekleri sunacağını açıkladı.

Bir diğer Apple analisti Ming-Chi Kuo, geçen ay Twitter hesabına Apple’ın AirPods Pro’yu 2022’nin ikinci yarısında gerçekleşecek bir etkinlikle piyasaya süreceğini söyledi. 2. nesil AirPods Pro kulaklıklar; Yeni bir şarj kutusuna, daha iyi ses desteğine ve kompakt bir tasarıma sahiptir.

Bu arada AirPods Max kulaklıklar, ikinci nesil bir model yerine yeni renk seçenekleriyle sunulacak. Ancak yeni AirPods Max renk seçenekleri için herhangi bir tarih belirlenmedi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir