Tesla Cybertruck ile ilgili geçtiğimiz günlerde ilk paylaşımlar yapılırken şimdi iki kapılı Tesla Cybertruck versiyonu ortaya çıktı. İşte konuyla ilgili detaylar.

Tesla’nın Petersen Müzesi’ndeki sergisi, şirketin geçmişine ve yıllar içinde elektrikli araçlarda baskın bir güç haline gelmesine yardımcı olan ürünlere bir bakış açısı sunuyor. Sergide yer alan yeni Tesla Cybertruck ise şirketin bir sonraki hamlesini de gösterdi.

İki kapılı Tesla Cybertruck görüldü

iki kapili tesla cybertruck versiyonu ortaya cikti

Cybertruck sergi alanında arabanın bir tasarım taslağı var. Bu kroki çok özel. Çünkü tasvir ettiği kamyonet resmi olarak duyurulan Cybertruck’tan çok farklı. Eskizdeki araç iki kapılı. İki kapılı Cybertruck’ın taslağında otomobil, Tesla’nın şu anda duyurulan Cybertruck prototipinden daha kompakt görünüyor. Ancak bagaj hacmi değişmemiş ve çok fazla kargo taşıyabiliyor.

Tesla Cybertruck’ın klasik versiyonu 2019’da piyasaya sunulduğundan bu yana büyük ilgi gördü. Ancak çeşitli nedenlerle başlangıçta 2021’in sonunda üretime girmesi planlanan model, defalarca ertelendi. Ancak şu anda 2023 ortalarına kadar ertelenen Cybertruck için tüketici heyecanı yüksek. Bu yılın kasım ayı itibarıyla Cybertruck rezervasyon sayısı 1,6 milyonu aştı.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir