Son günlerde çıkan veri çalıntı haberleri herkesi tedirgin etti. Ünlüleri ve siyaset adamlarını ise daha çok tedirgin etti. Uzun bir süreden beri ise başta Hollywood yıldızları olmak üzere pek çok ünlü isim iCloud sızıntılarından her daim korkmuş ve kabul gibi görmüştü. iCloud sızıntısına ise bir yenisi daha eklendi. İki İngiliz kadın oyuncu olan 27 yaşındaki Georgia May Foote ile 34 yaşındaki Natalie Cassidy’nin çıplak fotoğrafları siber korsanlar tarafından iCloud hesaplarından çalındı ve online bir şekilde paylaşıldı. Ünlülerin korkulu rüyası haline gelen bu durum her geçen gün yayılıyor.

Birleşik Krallık’ın popüler gazetelerinde olan The Sun’ın yayınlamış olduğu bir habere göre Georgia May Foote’un tam 44 fotoğrafı çevrimiçi olarak paylaşıldı ve paylaşılan bu fotoğraflar içerisinde duş esnasında çekilmiş fotoğraflar ile bazı çıplak snapler de dahil. Konuyla ilgili herhangi bir açıklamda bulunmayan ünlü oyuncu Georgia May Foote, bir sözcü paylaşılan fotoğrafların Foote’a ait olduğunu reddetti.

Fotoğrafları sosyal medya hesapalrında paylaşılan bir diğer ünlü isim Natalie Cassidy ise herhangi bir açıklama yapmadı. Ünlü oyuncunun menajeri bir açıklama yapılması konusundaki taleplerini ret ettiğini öğrendik. Şunu da belirtmek istiyorum ki sızıntıların iCoud’da bulunan bir açık sayesinde mi ya da farklı bir güvenlik açığından ötürü mü sızdırıldı hala bilinmiyor.  

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir