Bilgisayarlardaki popüler emülatörlerden birisi olan BlueStacks’te içerik üreticileri için yeni bir dönem başlattı. Yapılan resmi açıklamada ortaklık programı ile kazanç sağlanabileceği belirtildi.

Mobil oyun platformu olarak dikkat çeken BlueStacks, uygulamadaki etkinliğin artması ve içerik oluşturucuların BlueStacks’i tercih etmesi adına yeni bir program başlattı. Android ekosistemindeki 2 milyon oyunu bilgisayara taşıyan BlueStacks, üstelik sadece oyuncuları değil, yayıncılara ve internet site sahiplerine de kazanç fırsatı sağlayacak. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan BlueStacks Kurucusu ve CEO’su Rosen Sharma, “Android platformundaki 2 milyonu aşkın oyunu bilgisayarda oynamayı mümkün kılan BlueStacks olarak, video oyun odaklı içerik üreticilerine, YouTube yayıncılarına ve oyun odaklı internet sitelerine emeklerinin karşılıklarını alabilecekleri bir gelir modeli sunuyoruz” diyerek platform için yeni bir dönemin başlayacağını vurguladı.

Bilgisayarda Android kullanmak için en iyi programlar

BlueStacks ortaklık programı neleri kapsıyor?

BlueStacks’te açıklamalara göre özel bağlantılar üzerinden tıklama ve indirme başına gelir imkanı sağlanacak. “Bugün BlueStacks olarak sunduğumuz iş ortaklığı programı, 57 ülkeden çok sayıda katılımcıya ulaştı. Aylık 60 ila 80 bin dolar arası gelir elde eden iş ortaklarımız var. Programa katılanlar, kendilerine özel platform üzerinden BlueStacks çatısı altında sunulan 500’ü aşkın mobil oyun teklifini, komisyon oranlarını ve diğer istatistikleri inceleyebiliyor” diyen Rosen Sharma blog, forum, internet sitesi, Twitch ve YouTube yayıncılarını yeni programa davet etti.

Ödemeler hesaba yapılacak

Açıklamalara göre yapılacak ödemeler kullanıcıların hesaplarına yöneltilecek.  “Platforma kayıt olanların içerik mecralarında ilgili yerlere konumlandırdıkları bağlantılara yönelik tüm tıklama ve indirme gibi aktiviteler, gerçek zamanlı olarak kaydediliyor. Minimum ödeme eşiğine ulaşan tüm içerik üreticileri, ödemelerini sistemde kayıtlı hesap numaralarına zamanında alabiliyor. İlgilenen herkesi tüm ayrıntılar ve ortaklık programına kayıt için BlueStacks.com adresine bekliyoruz.” diyerek konuyla ilgili açıklamalarını noktalandıran kurucu isim, yeni döneme duyduğu güveni de dile getirdi.

Windows için Bluestacks indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir