İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) tarafından geliştirilen Yürü Be İstanbul uygulaması, gün içerisinde attığınız adımları sayarak gün sonunda bilgi verir. 

Android ve iOS cihazlarda kullanılmak üzere geliştirilen Yürü Be İstanbul uygulaması sayesinde gün içerisinde attığınız adımları kolaylıkla takip edebilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüz, gelişmiş düzeyde özellikler, adım sayma detayları gibi özelliklerle dikkat çeken Yürü Be İstanbul uygulaması ücretsiz olarak hizmet veriyor.

En Çok İndirilen Adımsayar Uygulamaları

Yürü Be İstanbul uygulaması adım saymaya teşvik ediyor

Dünya Sağlık Örgütü’nün verilerinden elde edilen bilgilere göre kişilerin gün içerisinde en az 1000 adım atması gerekir. Ancak bunu takip etmek pek de mümkün bir durum değildir. Adım saymayı mümkün hale getiren Yürü Be İstanbul uygulaması, güvenilir alt yapısı ile kullanıcılara kolaylık sağlar. 

Yürü Be İstanbul uygulamasını diğer uygulamalardan ayıran en önemli özellik ise sadece açık havada adım saymasıdır. Çeşitli motivasyon özellikleri ile gün içerisinde daha fazla adım atmanız konusunda kullanıcıları motive eden Yürü Be İstanbul uygulaması akıllı cihazınızda oldukça küçük bir alan kaplar ve kullanım sırasında herhangi bir sorun yaşatmaz. Uygulamaya ücretsiz sahip olarak gün içerisindeki adımlarını takip edebilirsiniz. 

Android için Yürü Be İstanbul indir

iOS için Yürü Be İstanbul indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir