Türkiye’de ön plana çıkan isimler arasında arasında yer alan HyperX, CES 2022 bağlamında HyperX Cloud Alpha Wireless kablosuz kulaklık ile ses getirmeyi başardı. CES 2022’nin yoğun gündeminde kendine yer bulan HyperX Cloud Alpha Wireless kablosuz kulaklık, oyuncular için çok daha donanımlı bir kullanım sunmayı vaat ediyor. 

Direk olarak HyperX Cloud Alpha’nın kablosuz sürümü olarak sunulan bu modelin sahip olduğu 1.500 mAh pil ile tam 300 saat kadar kablosuz oyun deneyimi sunuyor ve bu durum da oldukça iyi gözüküyor. Sık sık kulaklık şarj etmekten sıkılan kullanıcılar için sevindirecek olan bu modeli görüleceği üzere kafa üstü formda olacak. 50 mm sürücü ile yüksek bir bass performansına sahip olan ve bu neodymium sürücüler ile özellikle de oyunlarda patlama sahnelerini daha etkileyici hale getirecek olan bu kablosuz kulaklık, çıkarılabilir bir mikrofon özelliği ile geliyor.

29

Bu mikrofon da şirkete göre oldukça iyi bir ses kalitesine sahiptir. USB üzerinden tamamen dolum sağlaması 4 saatin daha da üzerinde süren Cloud Alpha Wireless, DTS Headphone:X desteğine sahip oluyor ve 322 gram ağırlığındadır. Siyah ile kırmızının birleşimi ile en şekilde tasarlanan bu ürün, bünyesinde yeterince fiziksel kontrol tuşuna sahiptir. Söz konusu bu butonlar oyun sırasında kontrolü daha da kolay hale getiriyor. İlerleyen zamanlarda Türkiye’de de satışa çıkacağı düşünülen HyperX Cloud Alpha Wireless kablosuz kulaklık, yurt dışında 200 dolarlık bir fiyat etiketine sahiptir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir