Xiaomi, televizyonlarında da HyperOS desteği sunmaya başladı. Şirket HyperOS destekli yeni televizyon modeli Xiaomi TV S85 Mini LED’i tanıtarak satışa çıkardı.

Xiaomi’nin yeni televizyon modeli tanıtıldı. HyperOS desteğiyle öne çıkan Xiaomi TV S85 Mini LED, şirketin en yeni teknolojilerle tanıttığı bir TV’nin piyasada olmasını sağlıyor. İşletim sisteminden donanımlarına kadar dikkat çeken bu özel Mini LED, son dönemlerin popüler akımı mini LED pazarında da yenilikçi bir model seçeneği sunuyor.

Xiaomi TV S85 Mini LED Özellikleri

Xiaomi TV S85 Mini LED, 1200 nit tepe parlaklığa sahip. 85 inç büyüklüğündeki bu TV’de Mini LED panellerle etkileyici bir grafik kalitesi sunuyor. Parlak ekran, derin ve zengin siyah renkler ile donatılan TV, 4K çözünürlüğü ve olağanüstü bir 144Hz yenileme hızıyla da akıcı bir görüntü kalitesi sunuyor. Xiaomi’nin Master Picture Quality Engin ile desteklediği televizyonu, böylece rakiplerine karşı da farklı olmasını sağlıyor. Renkler, kontrast, netlik ve hareketi optimize etmek için gelişmiş algoritmalar kullanan TV, bugüne kadarki en gerçekçi ve sürükleyici bir izleme deneyimi sunan Xiaomi modeli olarak öne çıkıyor.

HyperOS'lu Xiaomi TV S85 Mini LED Tanıtıldı
HyperOS’lu Xiaomi TV S85 Mini LED Tanıtıldı

Yüksek renk doğruluğuna sahip olan TV’de % 95 DCI-P3 renk gamına ve 12 milyona 1 dinamik kontrast oranıyla öne çıkıyor. Üstelik uzun izleme sürelerinde kullanıcıların göz sağlığının korunmasına yardımcı olmak isteyen Xiaomi düşük mavi ışık teknolojisi ve titreme azaltma özelliğiyle kullanıcı dostu bir yapıya kavuşuyor.

Oyuncular için de tercih edilebilecek bir yapıda olduğu ifade edilen TV’de değişken yenileme hızı (VRR) ve ALLM’yi (Otomatik Düşük Gecikme Modu) desteği bulunuyor. HDMI 2.1 bağlantı noktalarıyla gelişmiş bir bağlantı hızı sağlayacak olan ekran, 4ms’lik düşük gecikme süresine sahip.

4 GB RAM ve 64 GB depolama alanıyla desteklenen modelde dört çekirdekli A73 işlemci bulunuyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir