Xiaomiui’den gelen açıklamalara göre Xiaomi, Ocak ayının sonuna kadar altı telefon için daha HyperOS güncellemesi gelecek!

HyperOS, geçen sene kullanıcılara sunulmuştu. MIUI arayüzüne kıyasla daha kararlı ve kapsamlı bir deneyim sunan yeni yapının dağıtımı şu sıralar devam etmekte. Kısa süre önce açıklanan verilerle beraber HyperOS güncellemesi alacak yeni Xiaomi modellerini kullanıcılarla paylaşılıyor.

HyperOS güncellemesi alacak yeni Xiaomi modelleri

Xiaomiui‘nin haberine göre Xiaomi, bu ay sonuna kadar altı telefon daha HyperOS güncellemesini alacak. Bu modeller markanın sunucularında tespit edilirken, ilk olarak test kitlesinin erişimine açılacak ardından da genel kullanıma açılacak. İşte HyperOS güncellemesi alacak yeni Xiaomi modelleri;

– Xiaomi 12T Pro

– Xiaomi 12 Pro

– Xiaomi 12

– Redmi Note 12 5G

– POCO F4 GT

– Redmi Note 12 Pro 5G

Xiaomi telefon sisteminin kurucusu Lei Jun, geçtiğimiz haftalarda yaptığı paylaşımla HyperOS arayüzünün logosunun değiştiğini duyurmuştu. Eski versiyonuna nazaran daha şık bir tasarımla gelen yeni logo, dijital evrendeki fikirler ve bağlantılar gibi bir arada dönen noktalardan oluşan bir galaksi olarak tanımlanmakta. Aynı zamanda mora çalan renkleriyle de asalet ve zenginlik rengini göstererek markasına prestij katmayı amaçlıyor gibi duruyor.

Yeni HyperOs Güncellemesi
Yeni HyperOs Güncellemesi

Xiaomi HyperOS; yeni duvar kağıtları, yazı tipleri, saat stilleri ve widget’larla ile kilit ekranında daha fazla özelleştirme seçenekleri sunacağı görülüyor. Kontrol merkezi ise bir önceki sürüm MIUI 14’e kıyasla daha modern bir tasarıma sahip olacak. Uygulama simgeleri ise benzer, ancak genel tutarlılık artmış gibi duruyor. Yeni sürümle birlikte dikkat çeken bir diğer detay ise Xiaomi HyperOS’un telefonlarda kaplayacağı alan oldu. Çinli şirketin iddiasına göre yapı 8.75 GB boyutlarında ve diğer firmalara nazaran depolama konusunda büyük bir avantaj sağlayacak gibi duruyor.

Peki siz bu yeni güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz! İyi forumlar dilerim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir