Huawei yeni yaptığı tanıtımlarda dünyanın en ince 66W şarj cihazını duyurdu. Tanıtımda bir ilke imza atan şirket, dünyanın en ince şarj cihazının da sahibi olmayı başardı.

Huawei, uzun zamandan beri gündemde yer alan Huawei Nova 9 serisi için beklenen tanıtımını gerçekleştirdi. Tanıtımda yeni telefon modeli ile ilgili tüm özelliklere yer vererek etkileyici donanımları kullandığı görülen şirket, telefon tanıtımı sonrasında paylaştığı şarj adaptörü ile dikkat çekti. Yeni cihaz, şirket tarafından Huawei GaN Ultra-Thin Charger olarak adlandırıldı!

Huawei GaN Ultra-Thin Charger özellikleri neler?

Tanıtımına göre Huawei GaN Ultra-Thin Charger 80 mm x 43 mm x 10,5 mm boyutlarında. Cihazın ağırlığı ise sadece 62 gram. Ancak cihazın ön plana çıkan özelliği çok ince olması. Sadece 1 santimetrelik kalınlığa sahip olan şarj cihazı, böylece bugüne kadar görmeye alışkın olduğumuz diğer tüm şarj adaptörlerinden farklı görünüyor. 66W Huawei SuperCharge olarak adlandırılan Huawei’nin hızlı şarj sistemini destekleyen Huawei GaN Ultra-Thin Charger, küçük ve çok etkili olduğunu da gösteriyor. 

HUAWEI GaN Ultra-İnce Şarj Cihazı
HUAWEI GaN Ultra-İnce Şarj Cihazı

Dünyanın en incesi: Huawei GaN Ultra-Thin Charger

Dünyanın en ince şarj cihazı olarak tanıtılan yeni model, tanıtım sonrasında satışa çıkarıldı. Sadece akıllı telefonlar için değil; tablet, dizüstü bilgisayar ve kablosuz kulaklık gibi pek çok farklı cihazı şarj edebilecek şekilde hazırlanan yeni şarj cihazı 46 dolarlık bir etiket fiyatına sahip olacak. Yeni model üstelik küçük boyutu sayesinde kolay bir şekilde taşınabilecek yapıda.

Tek beyaz renk seçeneğine sahip olan yeni üründe USB Type-C bağlantı noktası tek seçenek. Ancak kutu içeriğinde 6A USB Type-C’den USB Type-C’ye çevirme desteği bulunan özel aparatlara yer verildiğinden dolayı, kullanıcılar herhangi bir sorun ile karşılaşmadan yeni modeli farklı tip girişleri bulunan cihazlarda kullanabilecek. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir