Huawei, Huawei’nin 16 inç FullView ekrana sahip ilk yüksek performanslı dizüstü bilgisayarı HUAWEI MateBook 16’yı Türkiye’de ön satışa sundu. MateBook ailesinin en yeni üyesi, yepyeni bir profesyonel performans düzeyi sunmak için estetik tasarımı yenilikçi ve akıllı teknolojiyle birleştiriyor.

Profesyoneller için tasarlandı Huawei MateBook 16, üretkenliği ve yaratıcılığı hızlandırır. Dizüstü bilgisayar, ekranının gerçekçi renkler üretme kabiliyetini tanırken, renk doğruluğu ve hızlı kararlılık için TÜV Rheinland sertifikasını alan ilk kişidir. AMD RYZEN 7 5000 serisi işlemciler, şaşırtıcı performans ve sessizlik sağlamak için yepyeni Huawei Shark Fin Fan soğutma sistemiyle birlikte çalışır. Çoklu cihaz desteği, kullanıcıların Huawei MateBook 16’yı akıllı telefonlara, tabletlere ve monitörlere kolayca bağlamasını da sağlar.

Estetik Tasarım Deneyimi Yükseltiyor

HUAWEI MateBook 16’nın yüksek kaliteli metal gövdesi birinci sınıf bir görünüme sahiptir. Dizüstü bilgisayar canlı uzay grisi renginde ve dokulu yüzeyler için modern seramik kumlama ile tasarlanmıştır. Pürüzsüz bir kayma sağlayan geniş bir cam yüzeye sahip dokunmatik yüzeyde dizüstü bilgisayarda gezinmek harika bir his veriyor. HUAWEI MateBook 16, hızlı ve kolay erişim için tasarlanmıştır ve kullanıcıların dizüstü bilgisayarlarını tek elle bile kolayca açmalarına olanak tanır. HUAWEI MateBook 16, yalnızca 17,8 mm kalınlığında ve yalnızca 1,99 kg ağırlığında bir şasi içinde paketlenmiştir ve kullanıcı yükünü azaltır.

HUAWEI MateBook 16, kullanıcıların tam potansiyellerine ulaşmalarını sağlayan profesyonel kalitede bir ekranla performans dizüstü bilgisayarlarında da çıtayı yükseltiyor. 16 inç FullView ekran, %90 ekran-gövde oranıyla 2,5K’ya kadar çözünürlükleri destekler ve yaratıcı çalışma ve sürükleyici görüntüleme deneyimleri için geniş bir ekran sunar. 3: 2 en boy oranı, tipik üretkenlik durumları ile daha uyumludur ve kullanıcıların iş için ekran alanını daha verimli kullanmalarına olanak tanır. Her HUAWEI MateBook 16, 1E 1 profesyonel renk doğruluğu derecesini elde etmek için fabrikada kalibre edilmiştir ve her dizüstü bilgisayarın %100 sRGB renk gamıyla 1,07 milyar renk göstermesine ve gerçek renk sağlamasına olanak tanır. Ekran daha az mavi ışık yaydığından ve titreşimsiz olduğundan, gece geç saatlerde göz yorgunluğunu azalttığı için kullanıcı konforu da sağlanır.

HUAWEI MateBook 16’un Harika Performansıyla Anında İlham Alın

HUAWEI MateBook 16, inanılmaz performans sunmak için 7nm standart voltajlı AMD Ryzen 7 5000 Serisi mobil işlemciye sahiptir. HUAWEI MateBook 16’nın içindeki birim, yüksek hızlı birimiyle birlikte ofis işleri, tasarım ve kodlama gibi tipik ofis senaryolarını desteklemek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.

Yeni HUAWEI Shark Fine fan soğutma sistemi, performansı önemli ölçüde artırmak için yeniden tasarlandı. İki adet profesyonel 75 mm fandan oluşan menteşeli ve çift ısı borulu hava giriş tasarımı, gürültüyü azaltırken maksimum performans sunar. Kullanıcılar ayrıca dizüstü bilgisayarın tam gücünü açığa çıkarmak için CPU TDP’yi 54W’a yükselten Performans Modu ve daha iyi pil verimliliği için Denge Modu arasında esnek bir şekilde geçiş yapabilir.

HUAWEI MateBook 16 oldukça hafiftir, ancak bir günlük özerkliği garanti eden 84 Wh kapasiteli bir pil ile donatılmıştır. HUAWEI MateBook 16, kullanıcıların yalnızca dizüstü bilgisayarlarını değil, HUAWEI SuperCharge teknolojisini destekleyen Huawei akıllı telefonlarını da şarj edebilmeleri için çok yönlü 135W güç adaptörüyle birlikte gelir.

Akıllı Bağlantıyla Yaratıcı İşbirliği

HUAWEI MateBook 16, PC ve telefon arasında çoklu ekran işbirliğini destekler ve kullanıcıların bir akıllı telefon ekranını masaüstü ekranında görüntülemelerine olanak tanır. Aynı zaman. Ayrıca bu dizüstü bilgisayar, kullanıcıların yaratıcı ihtiyaçlarını karşılamak için Huawei tabletleri, monitörleri ve ses cihazlarıyla sorunsuz bir şekilde çalışabilir.

Huawei MateBook D15, Türkiye’de ön satışta

Örneğin, çoklu ekran işbirliği, HUAWEI MatePad Pro’nun, kullanıcıların otomatik olarak çizmesi için bir çizim tableti olarak hareket etmesine veya etkin çoklu görev için daha fazla pencere barındırmasına olanak tanır. İkinci ekran olarak kullanılabilir. İşbirliği modu, iş ortağı işbirliğini geliştirir ve kullanıcılara üretkenliklerini bir sonraki düzeye taşımaları için birden çok paylaşılan yeteneğe erişim sağlar.

HUAWEI MateBook 16, kablolu veya kablosuz bağlantı yoluyla HUAWEI MateView’a da bağlanabilir. Bir dizüstü bilgisayar ve ayrı bir monitör, işbirliği için çok daha geniş bir görüntüleme alanı sağlar. Grafiklerdeki ayrıntıları kontrol etmekten manzara fotoğraflarındaki renkleri ayarlamaya kadar her şeye mükemmel uyum sağlarlar.

HUAWEI MateBook 16 Fiyatı

Huawei MateBook 16, Huawei MateView GT 27 monitör fiyatı 4999 TL ve bluetooth mouse 499 TL’nin yanı sıra hediye 21 999 TL Huawei Line online mağazasında ön satışa açıldı. Ön satış sepetinde 500 TL indirimli dizüstü bilgisayar satın almak isteyen kullanıcılar da 4 taksit faizsiz ödeme yapabilirler.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir