Huawei yeni akıllı saati, Watch GT Runner ile yakın zamanda kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tasarım detayları ortaya çıkan  Watch GT Runner’ın ne zaman tanıtılacağı da belli oldu. 

Akıllı cep telefonlarının haricinde ekosistem ürünleri ile de sektörde adından söz ettirmeyi başaran Huawei, yeni akıllı saati ile gündemde yer alıyor. Lansman günü yalnızca  Huawei Watch GT Runner değil daha pek çok teknolojik ürünün tanıtılacağı söz ediliyor. 

Huawei Watch GT Runner tanıtım tarihi ortaya çıktı

Marka tarafından yayınlanan yeni posterler, her geçen gün yaklaşan tanıtım etkinliği tarihini açıklarken yeni akıllı saat  Watch GT Runner’ın tanıtımının yapılacağı doğrulanıyor. Lansman tarihi olarak ise 17 Kasım’ı gösteren Huawei’nin, pek çok yeni ürünle kullanıcıların  karşısına çıkması bekleniyor. Adından da anlaşılacağı üzere,  Watch GT Runner koşucular için tasarlanan özel bir yapıdadır. Çerçevenin sağ kısmına kazınan bir Sport Lap yazısı da kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bir diğer açıdan ise bu akıllı saat, kullanıcılar için koşu güç indeksi, tempo, kalp atış hızı ve koşulan mesafe gibi verileri sunuyor.

10 10

Yuvarlak şekilli bir kadran üzerine kurulan bu akıllı saat, yüzde 135 daha iyi GPS anten performansı sunmayı vaat ediyor. Why Lab’e göre, endüstrinin yüzer anten tasarımına sahip olan ilk akıllı saati olmasıyla rakiplerinden daha farklıdır. Çift frekanslı beş yıldızlı hassas konumlandırma destekleniyor ve daha kararlı bir konumlandırma sinyali de sunabilirler. Watch GT Runner takma adına sahip olan bir cihaz geçtiğimiz ay içerisinde Bluetooth SIG sertifika sitesinde görüldü.

Listede yer alan bu akıllı cihazın, Bluetooth 5.2 ile geleceği ortaya çıktı. Bunun yanı sıra aynı zamanda, geçtiğimiz ay içerisinde Huawei İngiltere’de Watch GT 3’ün duyurusu yapıldı. Bu sebeple de, şirketin 17 Kasım’da Çin’de GT Runner ile birlikte Watch GT 3’ü de tanıtımının yapılması bekleniyor. Yakın tarihli olarak sızdırılan bir rapora göre ise Huawei’nin sonraki akıllı saati ile tansiyon ölmek mümkün olacak. Watch GT Runner’ın tansiyon ölçme özelliğine sahip olup olmadığı ise şu an için bilinen bir durum değildir. 

Huawei Watch GT Runner fiyat etiketi

Şirket yeni akıllı saati ile ilgili olarak şu an için henüz bir etiket fiyatı açıklamadı. Bir diğer yandan ise ürünün ülkemize gelip gelmeyeceği de bilinen bir durum değildir.  Watch GT Runner ile ilgili elde edilen bilgiler şu an için sadece bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha geniş bilgiler de edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir