Huawei, yaptığı yeni tanıtım ile akıllı saati Huawei Watch GT 3’ü resmen duyurdu. Yeni saat tanıtımı sonrasında Türkiye fiyatları da açıklandı.

Son dönemlerde arka arkaya tanıtım gerçekleştiren Huawei, yeni akıllı telefonlarının ardından Huawei Watch GT 3 ismiyle yeni bir akılı saat tanıtımı daha gerçekleştirdi. İki farklı versiyon olarak piyasaya sunulan yeni saat, 46 mm ve 42 mm olarak tercih edilebilecek. Tanıtım sonrasında Türkiye’deki kullanıcılar için ön satış süreci başlatılan saatler, şu anda resmi kanallar aracılığı ile satın alınabilecek. Tanıtım, şirketin giyilebilir ürünler pazarında da iddialı olmak istediğini gösterirken, Türkiye’de satışta olan Apple, Xiaomi, Oppo, Samsung ve Fitbit gibi şirketlerin modellerinin yanına böylelikle Huawei Watch GT 3 de eklendi.

Huawei Watch GT 3 özellikleri neler?

Huawei Watch GT 3 modeli için tanıtımda üzerinde özellikle durulan noktalardan birisi pil ömrü oldu. Açıklamalara göre akıllı saatin 46 mm’lik versiyonu 14 güne kadar kullanımı destekleyecek. Klasik bir tasarım ile gelen ve tasarımda büyük bir yenilik sunmayan Huawei Watch GT 3,  kullanıcı takibi konusunda oldukça gelişmiş seçeneklere sahip. TruSeen 5.0+ ile sağlık ve fitness izleme konusunda rakiplerine göre farklı bir seçenek sunan Huawei, kullanıcıların etkinliklerinde şu imkanları sunuyor;

  • 18 profesyonel egzersiz modu
  • 12 açık hava antrenmanı (koşu, yürüyüş, dağa tırmanma, kros koşusu, bisiklete binme, açık suda yüzme, triatlon, kayak, snowboard, kros kayağı ve golf)
  • 100’den fazla egzersiz
  • 6 kapalı antrenman modu (yürüyüş, koşu, bisiklet, havuzda yüzme, serbest antrenman, eliptik makine ve kürek makinesi)

Cihazın kullanıcı takibinde eksiksiz bir yardımcı olabilmesi adına Huawei Watch GT 3’te SpO2 izleme, uyku izleme, kalp atış hızı takibi gibi özellikler ihmal edilmemiş. Bluetooth teknolojisi sayesinde kesintisiz bir görüşme ve kontrol imkanı bulunan akılı saatte Android ve iOS cihazlar ile tam uyumlu bir kullanım elde edilebiliyor.

Huawei Watch GT 3 Türkiye’de kaç para?

Huawei Watch GT 3 modeli için en çok merak edilen detay fiyatlar. 46 mm ve 42 mm olarak geliştirilen ve toplamda 4 farklı modeli bulunan saatin başlangıç satış fiyatları 2 bin 699 TL. En üst versiyon seçildiğinde ise ödenecek olan tutar 3 bin 399 TL. Huawei Watch GT 3 modelini satın almak isteyenler Huawei’nin resmi sitesi üzerinden şimdiden ön sipariş verebilir. Ancak fiyatlar, sektördeki diğer modellere göre biraz daha pahalı durumda.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir