Huawei Watch GT 3, küresel medya kurumlarından 3 farklı ödül kazandı. Akıllı saat bu ödüllere tasarımı, AMOLED ekranı, uzun pil ömrü ve sağlık özellikleri sayesinde kazandı. Akıllı saat, TruSeen 5.0+ teknolojisi ile beraber kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bu teknoloji ile beraber daha doğru sağlık v e fitness takibi yapma özelliğine sahip olan bu model, pilin tam dolu olması halinde 14 güne kadar kullanım ömrü sunuyor. 

Android Headlines adlı internet sayfası “Huawei Watch GT 3, son derece kaliteli pil ömrüne ve eşsiz bir ekran sahip olmasıyla son derece dikkat çekici bir akıllı saat” yorumu yapıldı. Android Headlines, bunun yanı sıra Huawei Watch GT 3’ü 4 yıldızlı bir derecelendirme ve çok beğenilen Editör Seçimi ödülüne layık görüldü. Watch GT 3’ün incelemesi yapılırken Android Authority, ”Huawei’nin yaptığı en doğru akıllı saat” dedi. Android Authority, saati 4 yıldız alarak ödül almaya da hak kazanmış oldu. Watch GT 3 incelemesi yapılırken T3, “Güzel, işlevsel ve fiyatının iki katı olan akıllı saatlerden daha iyi performans gösterdiğini” dile getirilerek saati 5 yıldızla ödüllendirildi. 

19 1

Huawei Watch GT 3’ün yanı sıra Pro modellerde dikkat çekti

Watch GT 3 46 mm ve 4 mm boyutlarında olan bu 4 farklı modeli Huawei’nin online mağazası üzerinden satışa sunulduğu görülüyor. 4 ay vade farksız taksit imkanıyla satın alınan bu giyilebilir teknoloji ürününün fiyatı ise 3.699 TL şeklinde belirlendi. Pro seçeneğinin fiyatı ise 8.999 TL şeklinde belirtildi. Harmony OS yüklü gelen modelde eSIM özelliği de yer alıyor. Türkiye’de şu an için aktif olarak kullanılmıyor olsa da kullanıcılar akıllı cep telefonlarına ihtiyaç duymadan akıllı saati tamamen bağımsız bir şekilde kullanabiliyorlar. Cep telefonundan aramaları veya bildirimleri direk olarak akıllı saate gelebiliyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir