Huawei Watch Fit New lansmanı önümüzdeki günlerde yapılacak. Ancak lansman öncesinde Amazon yeni ürünleri onayladı.

Geçtiğimiz yıl Huawei Çin marketlerde Huawei Watch Fit ürünlerini tanıtmıştı. Shenzhen merkezli teknoloji şirketi, kısa süre önce ise Huawei Watch Fit New adlı yenilenmiş sürümünü tanıttı. Şirketin şimdiki hamlesi ise yeni giyilebilir ürünlerini Hindistan’da tanıtarak piyasaya sunmak.

Huawei Watch Fit New tanıtılacak!

Huawei Watch Fit New adı ile yenilenerek daha güçlü hale getirilen giyilebilir saatlerde Hindistan’da yapılacak lansman öncesi ürün Amazon’da onaylandı ve listelenmeye başlandı. Böylece yeni modelin pek çok özelliği şimdiden açığa çıkmış durumda.

Huawei Watch Fit New özellikleri neler?

Watch Fit New AMOLED ekrana sahip olacak ve 97 egzersiz modu sunacak. Ayrıca, 7/24 kalp atış hızı monitörü ile kullanılacak. Böylece sadece sportif amaçlı olarak değil sağlık takibinin yapılmasında da etkin bir görev alacak yeni akıllı saatler, kullanıcılar için pek çok işlevi daha kolay ve pratik hale getirecek. Dar çerçevelere sahip 1.64 inçlik HD ekrana ile kullanım sunacak olan telefonda 280 x 456 piksel çözünürlük destekleniyor. Üstelik kenarlarda yapılan kıvrımlar ile birlikte tasarımda hareketliliğin yakalanmış olması akıllı saatlerin görünümünün beğeni kazanmasını sağladı.

Ekran gövde oranı yüzde 95 olarak belirlenen akıllı saatlerde her zaman açık saat yüzü yer alıyor. Üstelik kullanıcılar pil kullanımını optimize edebilmek adına ekran parlaklık ayarını da manuel olarak yapabiliyor. Tek bir şarj ile 10 güne kadar dayanan bir pile sahip olan yeni modelde 5 dakikalık bir şarj süresi dahi 1 günlük kullanımları destekliyor. Üstelik hızlı antrenman programları, ip atlama, bisiklete binme, yüzme ve benzer farklı egzersiz modları spor yapmak isteyenler için yeni modelin tamamen destek sağlamasını mümkün hale getiriyor.

Amazon’da yer verilen detaylara göre 85 özel egzersiz modu, Huawei Watch Fit New’de destekleniyor. Suya dayanıklı olarak üretimi gerçekleştirilen olan modeller dış alanlarda ve yağmurlu havalarda da kolay bir şekilde kullanılabiliyor.

Batarya ve hızlı şarj süresine ek olarak yeni akıllı saatte yer alan özellikler, uygun fiyatlarıyla satılacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir