Çin merkezli teknoloji devlerinden Huawei, yeni cihazlarının tanıtımını yapacağı 23 Aralık günü gerçekleşecek olan etkinlikte Watch D adında bir akıllı saatin de duyurusunu gerçekleştirecek. Şirketin etkinlik kapsamında Mate V katlanabilir telefonunun da tanıtılması bekleniyor. 

Huawei, yeni ürünlerinin tanıtımını yapacağı bir etkinlik için hazırlıklarına hızla devam ediyor. 23 Aralık’ta gerçekleşmesi beklenen etkinlik kapsamında şirketin pek çok cihazla beraber Huawei Watch D adında yeni bir akıllı saati de tanıtması bekleniyor. Daha önce de ortaya çıkan görsellerden elde edilen bilgilere göre yaklaşan akıllı saat, kasasının sağ kısmında iki adet düğme yer alacak ve dikdörtgen bir ekran ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. 

Uber ve Deliveroo gibi şirketler Avrupa’da katı kurallarla karşı karşıya

Etkinlikte Mate V’yi de görmek mümkün olacak

8 1

Cihaz ile ilgili olarak pek fazla detayın bilinmediği Huawei Watch D, kullanıcıların kan basıncı sonuçlarının ayrıntılı bir geçmişini görmelerine yardımcı olacak kan basıncı sensörlerine sahip olacak. Söz konusu bu saatin fiyatının Samsung Galaxy Watch 4’ün fiyatına göre daha düşük olması bekleniyor.

Huawei, geçtiğimiz ay içerisinde tek şarj ile 14 güne kadar kullanım ömrü sunan Watch GT Runner’ın da tanıtımını yapmıştı. Huawei Watch D’nin de tanıtımını yağarak ürün yelpazesini daha da genişletecek olan şirketin 23 Aralık etkinliği kapsamında Mate V dikey katlanabilir akıllı cep telefonun da duyurusu yapılacak. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha verimli bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir