Huawei Watch Buds Türkiye stoklarının yenilendiği açıklandı. Çin merkezli teknoloji şirketlerinden Huawei, her geçen gün ürünlerini geliştirmeye ve rekabette yer almaya devam ediyor. 

Huawei Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre özel bir tasarımla bünyesinde kulaklık taşıya akıllı saat oldukça talep görmektedir. Gövdesinde kulaklık taşıya Huawei Watch Buds, geçtiğimiz ay içerisinde 9.999 TL fiyat etiketi ile kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Gövdesinde kulaklık taşımasının yanı sıra tansiyon ölçme özelliğiyle dikkat çeken Huawei Watch D ile beraber listelere eklendi. Watch D 8.999 TL ödeme yapılarak sahip olunabilir hale getirildi. Konuyla ilgili bugün yapılan paylaşıma göre geniş kitleler tarafından talep görmesi nedeniyle Huawei Online Mağaza’da stokları biten Watch Buds, yeni stoklar üzerinden tekrar satışa girdi. Yeni stoklar ile beraber ürünlerin fiyatlarında artış yapılmadı. 

Huawei Türkiye söz konusu konu ile ilgili şunlar aktardı:

“Watch Buds, Huawei Online Mağaza üzerinde 9.999 TL fiyatla satışa sunuluyor. Bu fiyata 1 yıllık Huawei kayıp kulaklık desteği (1.199 TL) ve ayrıca 500 TL’lik indirim kuponu da veriliyor.” 

Tekrar değerlendirmek gerekirse Watch Buds akıllı saat modelinin rakiplerinden farklı olan özelliği, daha önce de belirttiğimiz gibi gövdesinde kablosuz kulaklık taşıyor olmasıdır. Saatin gövdesine yerleştirilen kulak içi formdaki kulaklık, saat ile eşleştirilerek saate yüklenen müzikleri dinlemeyi sağlıyor. Burada dikkat çeken kısım ise ANC’ye sahip olan bu kulaklıklar, yerleşik mikrofon özelliği sayesinde telefon ile görüşme yapmak için de kullanılabiliyor. 1,47 inç 466×466 piksellik bir AMOLED ekran üzerine kurulan SpO2 ve EKG ölçme özelliğine de sahip olan bu akıllı saat, kendisi üzerinde 410 mAh pil kapasitesine sahiptir. Bu batarya ile üç günlük kullanım elde edilebiliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir