Huawei, son dönemde üç yeni giyilebilir cihazını tanıttı. Bu cihazlar arasında Huawei Watch 4 Pro Space Exploration, Grass Green rengindeki Huawei Watch GT 4, ve Huawei Band 9 bulunuyor.

Huawei, yeni tanıtımı ile 3 yeni modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Akıllı saat serisiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Huawei, farklı ve renk seçenekleriyle desteklediği yeni modellerinde tüm dikkatleri toplamayı başardı.

Huawei Watch 4 Pro Space Exploration

Huawei Watch 4 Pro Space Exploration, uzay araştırmalarından esinlenen tasarımıyla dikkat çekiyor. Safir cam ekran, “ultra sert elmas benzeri titanyumdan” yapılmış sağlam bir dış yüzey ve nano seramik çerçeve ile yeni model ilk bakışta ilgi çekmeyi başarıyor.  Mikro sağlık kontrol yazılımı ile kullanıcıların sağlık takibini yapabilecek olan modelde, UWB Temassız Araba Anahtarı işlevi de mevcut. Ancak bu özellik, yalnızca Wenjie M9 ve Wenjie M7 modellerinde desteklenecek ve iOS ile uyumlu değil.

Çim Yeşili Renkli Huawei Watch GT 4

Geçen yıl Eylül ayında piyasaya sürülen Huawei Watch GT 4, uzun pil ömrü (14 güne kadar), fitness takibi (100’den fazla spor), ve gelişmiş sağlık takibi gibi özelliklere sahipti. Özelleştirilebilir saat yüzleri, GPS ve Bluetooth aramasıyla dikkat çeken yeni modelde şimdi ise yeni renk seçeneği getirildi.  Hem Android hem de iOS ile uyumlu olan GT 4, HarmonyOS 4.0 ile yepyeni bir deneyim sunuyor. Yeni modelin şimdi ise çim yeşili renkli modeli satın alınabilir durumda.

Huawei Watch 4 Pro, Watch GT 4, Band 9’u Duyurdu
Huawei Watch 4 Pro, Watch GT 4, Band 9’u Duyurdu

Sağlık Odaklı Bileklik Huawei Band 9

Sağlık takibine önem veren kullanıcılar için tasarlanan Huawei Band 9, geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Şimdi satışa çıkan model, Huawei’nin giyilebilir cihaz seçeneklerini arttırırken sağlık takibi yapmak isteyen kullanıcılar için de seçenek sunuyor.

Huawei, yeni ürünleri tanıtmak için önümüzdeki beş gün boyunca her gece canlı yayınlar düzenleyecek. 3 cihazın ön plana çıkarılacağı canlı yayınlar sonrasında ise 3 model 12 Nisan itibariyle satışa sunulacak. İlk olarak ön sipariş döneminin başlayacağı 3 model, sonrasında resmi satış sürecine geçecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir