Huawei Watch 4 Pro Space Edition için küresel lansman tarihi duyuruldu. Yeni model bugün küresel olarak piyasaya tanıtılacak.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition modeliyle ilgili geçtiğimiz haftalarda ilk detaylar ortaya çıkmıştı. Yapılan bu sızıntılar sonrasında Huawei’den resmi açıklama geldi. Huawei Watch 4 Pro Space Edition olarak adlandırılan yeni model 7 Mayıs itibariyle tanıtılacak. Küresel olarak pazarlarda yer alacak özel sürüm uzay temasıyla duyurulacak.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition Neler Sunuyor?

Huawei, yeni akıllı saatiyle ilgili X’te paylaşım yaptı. Teaser paylaşımı ile 7 Mayıs tarihine dikkat çeken şirket, ilk tanıtımını Dubai’de yapacak. Mevcut model ilk tanıtıldığında Çin’e özel olarak duyurulmuştu. Çin’de ilgi gören modeli küresel pazarlara çıkarmak isteyen Huawei, bu nedenle küresel lansman için özel bir etkinlik düzenliyor. Huawei Watch 4 Pro teknik özelliklerinde 466×466 çözünürlük sunan 1,5 inç LTPO AMOLED ekran ilk bakışta öne çıkıyor. 4.5 gün pil ömrü ve 5ATM su geçirmezlik ile kullanımda kolaylık sağlayan cihaz, HarmonyOS 2.0 işletim sistemini destekliyor. eSIM ve UWB bağlantısı ile desteklenen yeni akıllı saate farklı sensörler ile işlevsellik arttırılmış durumda. Uyku apnesi tespiti, aritmi analizi ve Hiperglisemi risk değerlendirmesi gibi yenilikçi özellikleri bulunan akıllı saat, sağlık takibinde çok daha iddialı. Yeni sürümde kırmızı ve siyah çerçevelere sahip çift tonlu tasarımı tek seçenek olarak satışa çıkarılıyor.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition Küresel Tanıtımı Belli Oldu
Huawei Watch 4 Pro Space Edition Küresel Tanıtımı Belli Oldu

Yeni Modeller Tanıtılabilir

Huawei Watch 4 Pro Space Edition modelinin yanı sıra düzenlenecek lansmanda bazı yeni modellerin de duyurulması gündemde. Huawei tarafından bu konuda herhangi bir açıklama yapmamış olmasına rağmen sızıntılara göre şirket Watch 4 Pro modelinin yanı sıra Huawei Watch GT 4 ve yeni MatePad 11.5 gibi ürünleri sahneye çıkarabilir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir