Akıllı saat alanında iddiasını arttırmak isteyen Huawei, Huawei Watch 3 Pro adını verdiği yeni modelini 27 Temmuz’da tanıtacak.

27 Temmuz tarihindeki tanıtım öncesinde Huawei Watch 3 Pro için önemli gelişmeler yaşandı. Yapılan açıklamalara göre tanıtımda Huawei Watch 3 Pro, HarmonyOS 3, MatePad Pro 2022 gibi yeni ürünlere yer verilecek. Çeşitliliğe karşın tanıtımda en çok dikkat çeken Huawei Watch 3 Pro olacak. Akıllı saatte yer alacak özellikler de tanıtım öncesinde ortaya çıktı.

Huawei Watch 3 Pro özellikleri neler?

Yeni akıllı saatinde sağlığa odaklanan Huawei, EKG özelliği ile kontrol sağlayabilecek. Expert Imaging and Sound Association’dan (EISA) tarafından “EISA En İyi Akıllı Saat 2021-2022” ödülü verilen saat, bu bakımdan yeni versiyonuyla beklentileri de arttırmış durumda. Üstelik EISA Huawei Watch 3 Pro için değerlendirmeler yaparak; “Bileğinizde mükemmel görünüyor, 1,43 inçlik AMOLED ekranının etrafındaki titanyum gövdesiyle birlikte, modern bir zarafet havası veren safir camla korunuyor. Bu gelişmiş işletim sistemi beraberinde kalp atış hızı ve kan oksijen seviyesi izleme, stres testi, düşme tespiti ve 100’den fazla farklı egzersiz programı için hazır programlar dahil olmak üzere bir dizi uygulama ve özellik getiriyor” dedi.

Tüm bunlara ek olarak şirketin isimlendirmede değişikliğe gitmemesi dikkat çekti.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir