Huawei WATCH GT 2 ve Huawei WATCH GT 2e akıllı saatler yakın zamanda sistem güncellemeleri aldı. Güncelleme, artık üçüncü taraf uygulamalarının indirilmesini destekliyor.

  • Huawei WATCH GT 2 46mm’nin güncellenmiş sürüm numarası 11.0.14.77/78;
  • Huawei WATCH GT 2 42mm’nin güncellenmiş sürüm numarası 11.0.14.57;
  • Ve Huawei WATCH GT 2e’nin güncellenmiş sürüm numarası 11.0.14.25.

Üç saatin güncelleme içeriği kabaca aynı. Üçüncü taraf uygulamalarının indirilmesini desteklemenin yanı sıra, kalp sağlığı araştırma uygulamalarını yükleyebilir, saat aracılığıyla kalp sağlığıyla ilgili verileri ölçebilir ve bazı senaryolarda sistem kararlılığını optimize edebilir.

Yeni güncelleme nasıl indirilir?

  • Sports Health’e girin
  • Cihaz arayüzünde bağlı cihaza tıklayın
  • Cihaz ayrıntıları sayfasına girin
  • Üretici yazılımı güncellemesini bulun
  • Sürümü güncelleyin.

Üçüncü taraf uygulamaları indirmek için Huawei akıllı telefonların spor ve sağlık uygulamasını kullanmanız gerekir. İkincisinin EMUI 4.0 ve üstü veya HarmonyOS aracılığıyla indirilmesi gerekir.

İki saat de birkaç yıl önce piyasaya çıktı. Dürüst olmak gerekirse, Huawei WATCH GT2 2019’da bir yıl önce geldi. Her neyse, bu ikisi üst düzey kategoriye ait çok popüler Huawei akıllı saatler.

Bu yılın mayıs ayında, Huawei WATCH GT2, birçok iyileştirme getiren başka bir sistem güncellemesi aldı. Sistem kararlılığını optimize etmenin yanı sıra, özel spor işlevleri ve uzaktan kamera işlevleri de ekledi.

Huawei GT2 özellikleri

Huawei Watch GT 2, 42 mm ve 46 mm olmak üzere iki kadran boyutunda piyasaya sürüldü. Ayrıca çeşitli renk seçenekleri de bulunmaktadır. Saatin içinde şirketin kendi geliştirdiği Kirin A1 yonga seti bulunuyor. Huawei giyilebilir cihazlarına özeldir. 46 mm varyantın içindeki 455mAh pil, 14 günlük pil ömrü sağlar. Google’ın WearOS’unu temel alan Lite OS üzerinde çalışır. Daha büyük versiyonun aksine, 42 mm model bir haftaya kadar dayanıyor.

Ön tarafta, 46 mm’lik versiyonda 1.39 inç AMOLED ekran ve 42 mm modelde 1.2 inçlik bir ekran bulabiliyoruz. Huawei, birden fazla saat yüzü sunar. Saat ayrıca SMS mesajları, e-posta, takvim ve sosyal medya uygulamaları dahil olmak üzere uygulamalardan gelen bildirimleri görüntüler. Söylendiği gibi, üst düzey bir akıllı saatle uğraşıyoruz. Bu nedenle, optik kalp atış hızı sensörü, jeomanyetik sensör, jiroskopik sensör, ivmeölçer sensörü, ortam ışığı sensörü ve hava basıncı sensörü dahil olmak üzere tonlarca sensör görmek mantıklıdır. 5ATM su geçirmezdir. Huawei WATCH GT 2, çeşitli açık ve kapalı spor aktivitelerini takip eder. Bunların arasında koşu, yürüyüş, yürüyüş, patika koşuları, bisiklet, açık su yüzme ve triatlon sayılabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir