Huawei Pura serisi için resmi duyuruyu yaptı. P serisini sona erdiren Huawei, Pura serisiyle yeni modellerini piyasaya sürecek.

Huawei, ikonik P serisi için süreci sona erdirdi. 12 yıl boyunca P serisinde yeni modellerini piyasaya sunan şirket, en son tanıtılan P60 serisi ile birlikte bu isimlendirmeyi sona erdirdi. Bundan sonraki süreçte Pura ismini kullanacak Huawei, yeni serisinin ilk modellerinin isimlerini duyurdu. İspanyolca saflık ve güzellik anlamına gelen Pura isminden esinlenen şirket, yeni isimlendirmeyle birlikte yeni bir dönem başlatmayı hedefliyor.

Huawei Pura Serisi Duyurdu! İşte Serinin İlk Modelleri
Huawei Pura Serisi Duyurdu! İşte Serinin İlk Modelleri

Huawei Pura Serisi Neler Sunacak?

Huawei Pura serisi, kullanıcılara tutkularının peşinden gitmeleri için ilham vermeyi hedefliyor. Tanıtımlarda da bu tip vurgular yapan Huawei, yeni serideki modellerinde estetik tasarıma, rakipsiz görüntüleme yeteneklerine ve orijinal stile odaklanacak. Yeni modellerin isimleri açıklanmasına rağmen özelliklerine dair hiçbir detaya yer verilmedi. Bu nedenle yeni modellerin neler sunacağı net olarak bilinmiyor.

Pura 70 serisinde yer alacak ilk modeller ve isimlendirme şöyle olacak;

  • Huawei Pura 70
  • Huawei Pura 70 Pro
  • Huawei Pura 70 Pro+
  • Huawei Pura 70 Ultra

Serinin en üst modeli Huawei Pura 70 Ultra olacak. Bu modelin Art Edition olarak adlandırılan modelin bir yeni nesli olacak. Tasarımıyla ayrışacak olan Ultra modelinin yanı sıra Pro ve Pro+ modellerinde batarya ve fotoğraf özelliklerine odaklanılacak.

Yeni modellerin başka neler içereceği ve ne zaman piyasaya sunulacağı ise bilinmiyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir