Amiral gemisi nitelikli akıllı cep telefon modeli Huawei P50 Pro için Türkiye satış ihtimali özelinde ilk bilgi gelmiş gözüküyor. Huawei Türkiye’nin resmi sitesinde P50 Pro ile beraber P50 Pocket için Türkçe kullanım kılavuzu da eklendi. 

12

Buradan elde edilen bilgilere göre P50 Pro yanında aynı zamanda P50 Pocket de Türkiye’de satışa sunulacak gibi gözüküyor. Normal amiral gemisi Huawei P50 Pro ve Huawei’nin ilk dikey katlanabilir akıllı cep telefon modeli P50 Pocket, öncelikle yalnızca Çin pazarında satışa sunuldu. Fakat söz konusu bu telefonlar yalnızca geçtiğimiz günlerde Çin dışına da çıkarıldı ve Avrupa’da pek ok pazara da sunulmaya başlandı. Firma söz konusu bu cep telefonların global pazarlar için yalnızca “Asya Pasifik, Orta Doğu, Afrika, Avrupa ve Latin Amerika’daki kilit pazarlar” açıklamasını yapmıştı. Şu an için P50 Pocket için konuşmak pek mümkün değil fakat P50 Pro yakında Türkiye’de satışa çıkarılabilir.

Haftanın en çok kazandıran ve kaybettiren kripto paraları

Çünkü üst seviyede konumlandırılan bu akıllı cep telefon şu an için Türkiye’deki bazı Huawei çalışanlarının eline resmi olarak geçmiş durumdadır. Huawei P50 Pro için şu an Türkiye fiyat bilgisi aktarılmamış durumdadır. Yurt dışında P50 Pro modeli için 1.199 euro, P50 Pocket içinse 1.299 euro fiyat verilmesi bekleniyor. Bu açıdan telefonlar Türkiye’de çok kısıtlı bir kitle tarafından kullanılabilir. Türkiye’ye yalnızca ilk cep telefon modelini satışa sunan Huawei Türkiye’nin, P50 Pocket ile Galaxy Z Flip3 karşısına çıkıp çıkmayacağını da yakın zamanda görmek mümkün olacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir