Huawei şirketi uluslar arası pazar için hazırladığı Nova 12i ve Nova 12s Nova 12 SE modellerini gözler önüne serdi. Bu model üçlü içinde sadece Nova 12i’nin tamamen yeni bir telefon olduğunu belirtmekte fayda var. Nova 12s modeli, havalı mavi arka panelle yenilenmiş bir Nova 11’i sunarken, Nova 12 SE ve selefi Nova 11 SE model arasında hiçbir somut fark bulunmaması dikkat çekiyor.

Huawei Nova 12i Modeli

Huawei Nova 12i telefonu, 6.7 inç büyüklüğünde LCD ekranla ulaşıyor. Full HD+ çözünürlüklü ekranın yenileme hızı ise 90 Hz olarak görülüyor. Telefonun kalbinde 4G uyumlu işlemci olan Qualcomm Snapdragon 680 işlemci bulunmakta. İşlemciye 8 GB RAM eşlik etmekte. Depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olduğunu görmekteyiz.

Huawei şirketi uluslar arası pazar için hazırladığı Nova 12i ve Nova 12s Nova 12 SE modellerini gözler önüne serdi.

Arka panelindeki büyük yuvarlak modülde iki kamera sensörü yer alıyor. 108 megapiksel ana kamerası, 2 megapiksel derinlik sensörünü ve LED flaş görüyoruz. Ön tarafında ise ekran üstündeki deliğe yerleştirilmiş 8 megapiksel ön kamerası kullanıcılara sunuluyor.

Nova 12i modeli, ihtiyaç duyduğu enerjiyi 40W Huawei SuperCharge destekli 5000 mAh kapasiteli pil vermekte. Sadece 30 dakikalık bir sürede şarj pili % 62 oranında doldurmakta. Kenarları düz bir şekilde olan telefonun sağ kenarındaki güç butonu parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yaptığı anlaşılyor. Ses kontrol tuşları da sağ kenarda olduğu görülüyor.

Huawei Nova 12s- 12 SE Modelleri

Nova 12s adıyla dünyaya açıldığını görüyoruz. Cihazın kalınlığı 7 mm’nin altında olan telefonun önünde 60 megapiksel çözünürlüklü kamera bulunmakta. Arka tarafında ise 50 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera bulunuyor. Lazer odaklaması ve renk sıcaklığı sensörü de kamera sistemini tamamlamış durumda.

Huawei şirketi uluslar arası pazar için hazırladığı Nova 12i ve Nova 12s Nova 12 SE modellerini gözler önüne serdi.

Nova 12 SE için de Nova 12s’e benzer bir durum söz konusu olduğu izlemleniyor. Ancak Huawei markası bu sefer ana renk seçeneğini de değiştirmemesi dikkat çekiyor. Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 680 işlemcisi var. 6.67 inç OLED ekranı ve 108 megapiksel ana kamera da telefonun başlıca özelliklerini tanımlıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir