Geçen hafta Çin’de tanıtılan Huawei Mate 50 Pro, Avrupa’dan başlayacak küresel olarak çıkış yapıyor. Huawei, yeni planlamayı resmen duyurdu.

Huawei, küllerinden yeniden doğmanın hesaplarını yapıyor. Piyasaya sunduğu modeller ile yeniden eski kullanıcı kitlesine ulaşmak isteyen şirket, Huawei Mate 50 Pro modelini küresel pazarlara çıkarıyor. Geçtiğimiz hafta Çin’de yapılan özel tanıtım ile duyurulan Huawei Mate 50 Pro, 2 farklı versiyon olarak piyasaya sunulacak.

Huawei Mate 50 Pro kaç para olacak?

Huawei Mate 50 Pro, gümüş ve siyah renk seçeneklerinde 1.299 Euro etiket fiyatına sahip olacak. Deri sırtlı daha göz alıcı turuncu renk modeli ise 1.399 Euro’ya satılacak. Avrupa’dan başlayarak Huawei’nin yer aldığı pazarlar girecek olan Huawei Mate 50 Pro için ülke isimleri paylaşılmadı.

Çin ile küresel model arasında birkaç fark da olacak. Global modelde uydu bağlantısı desteklenmeyecek. Küresel versiyonda Android tabanlı EMUI 13 yer alacak. Ancak Çin’de telefon HarmonyOS 3.0 ile desteklenmişti. Bu tip küçük farklar, Huawei Mate 50 Pro’nun pazardaki durumunu doğrudan etkileyebilecek potansiyelde.

Eğer Huawei Mate 50 Pro serisinin özelliklerini bilmiyorsanız Huawei Mate 50 serisi tanıtıldı haberimize göz atabilirsiniz.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir