Huawei, HUAWEI GoPaint Çizgini Konuştur adıyla yeni çizim yarışmasını başlattı. Yarışmada başvurular 29 Şubat’ta sona erecek.

HUAWEI GoPaint Çizgini Konuştur Ödüllü Çizim Yarışması için resmi açıklama yaptı. Huawei tablet modellerinin ön plana çıkarılması adına başlatılan yeni yarışmada kullanıcılar dereceye girmesi halinde ödüllere sahip olabilecek.

İşte Yarışmanın Ödülleri

Yarışmada dereceye girenler için ödüller şöyle;

  • Genel Kazanan: MatePad Pro 13.2
  • Kategori Birincileri: MatePad 11.5 PaperMatte
  • Kategori İkincileri: MatePad 11.5
  • Kategori Üçüncüleri: MatePad T10S 2 + 32 

Farklı kategoriler altında düzenlenecek olan yarışmada aynı zamanda genel kazanan olarak en iyi eser de belirlenecek. 29 Şubat tarihi itibariyle sona erecek olan etkinliğe Türkiye’deki kullanıcılar da katılabilecek.

HUAWEI GoPaint Çizgini Konuştur Çizim Yarışması Başladı
HUAWEI GoPaint Çizgini Konuştur Çizim Yarışması Başladı

HUAWEI GoPaint Çizgini Konuştur Yarışmasına Nasıl Katılınır?

HUAWEI GoPaint Çizgini Konuştur adlı yarışmaya katılmak isteyenlerin kayıt işlemleri cihazlar üzerinden gerçekleştirilecek. Huawei tarafından yapılan açıklamaya göre katılmak isteyenlerin öncelikle telefon ya da tablet üzerinde yer alan My Huawei uygulamasından yarışma alanına giriş yapması ve başvurusunu tamamlaması yeterli olacak.

Kullanıcıların yarışma için yaptığı çalışmaları JPG ya da PNG dosyası halinde, 300 dpi çözünürlükte göndermesi yeterli olacak. Çalışmaların boyutlarının da 20 MB’tan büyük olmaması gerekiyor. Farklı kategoriler altında yapılacağından dolayı kullanıcıların yarışma başvuru ekranında yer alan kategorileri incelemesi ve kategorilere uygun bir şekilde çalışma yapması yeterli.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir