Huawei’nin yeni nesil kablosuz kulaklıkları lansmana hazır. Şirket, 22 Şubat itibariye yeni modelin tanıtımını yapacak.

Huawei, 22 Şubat tarihinde özel bir lansman düzenleyecek. Lansmanda her ne kadar başrolde Huawei Pocket 2 yer alacak olsa tanıtımdaki tek ürün bu model olmayacak. Pocket 2’nin yeni sıra yeni nesil kulaklık modeli olarak FreeLace Pro 2 tanıtılacak. Yeni kulaklık modelini yeni nesil olarak geliştiren Huawei, kullanıcı deneyimini de iyileştiriyor.

Huawei FreeLace Pro 2, Pocket 2 Serisiyle Tanıtılacak

22 Şubat’ta yapılacak tanıtımda Huawei’nin katlanabilir telefon modeli tanıtılacak. Yeni modelinde güçlü donanımlara yer vererek katlanabilir telefon pazarı için hedef yükselten Huawei, kulaklıklarda da benzer bir yeniliğe gidiyor. FreeLace Pro 2 adıyla geliştirilen yeni model, 4 yıl sonra yükseltilmiş özelliklerle geliyor. Zira FreeLace Pro modeli ilk 2020 yılında tanıtılmıştı. Aradan geçen süreye rağmen herhangi yeni bir modeli piyasaya sunmayan Huawei, FreeLace Pro 2 modeliyle 2024’te piyasada olacak.

Huawei FreeLace Pro 2 Tanıtıma Hazır!
Huawei FreeLace Pro 2 Tanıtıma Hazır!

FreeLace Pro 2 Özellikleri Neler?

FreeLace Pro 2 modelinde en çok öne çıkan özellik, aktif gürültü engelleme özelliği. ANC olarak adlandırılan bu özellik, kulaklık deneyimini yükseltiyor. 3 farklı renk ile piyasada yer alacak yeni modelde, fiyat 84 dolar olacak. Kablosuz kulaklık pazarının üst segmentinde yer alacak modelde yüksek ses kalitesi, uzun sürecek batarya süresi olacak. Huawei tarafından bugüne kadar herhangi bir açıklama yapılmadığı için FreeLace Pro 2’ye dair çok fazla detay bilinmiyor. 22 Şubat (Bugün) yapılacak tanıtımlarla birlikte FreeLace Pro 2 modeli ortaya çıkacak. Huawei’nin yapacağı resmi tanıtım sonrasında hem FreeLace Pro 2 hem de Pocket 2 ile ilgili detayları, resmi teknik özellikleri aktaracağız.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir