Huawei, boyun bantlı serisinin yeni üyesi Huawei FreeLace Pro 2’yi tanıttı. Küresel tanıtım yapan şirket, faaliyetteki tüm pazarlarda yeni modelini satacak.

Huawei FreeLace Pro 2 için yapılan lansman sonrasında Huawei FreeLace Pro 2 web sayfalarında listelenmeye başlandı. Huawei’nin faaliyet gösterdiği tüm pazarlarda satışı yapılacak yeni model, 34,5 gramlık hafif yapısı ile boyun bandı dahi olsa kullanımda ciddi bir kolaylık yaratıyor. Yeşil ve siyah olarak tercih edilebilecek yeni kulaklıklarda, yeni teknolojiler yer alıyor.

Esnek bir boyun bandı kullanan Huawei, kolay şekil alır yapısıyla kullanıcıların rahat etmesini sağlıyor. Toz ve su sıçramalarına karşı dayanıklı olan yeni modelde IP55 sertifikası bulunuyor.

Huawei FreeLace Pro 2 Boyun Bantlı Kulaklıklar Tanıtıldı
Huawei FreeLace Pro 2 Boyun Bantlı Kulaklıklar Tanıtıldı

Huawei FreeLace Pro 2 Özellikleri Neler?

Huawei FreeLace Pro 2 modelimde 10,8 mm çift mıknatıslı dinamik sürücüler ile önceki sürümlere göre çok daha net ses kalitesi sunuyor. L2HC ve LDAC kodeklerinin dahil edildiği yeni model, ses çözünürlüğünün de yükselmesini sağlamış durumda. Aktif gürültü engelleme teknolojisi Smart ANC 2.0 ile desteklenen yeni modelde, 3 farklı mod arasından seçim yapılabiliyor. Yapay zeka desteğine de sahip olan kulaklıklarda çift cihaz bağlantı desteğinin de olması dikkat çekiyor.

Tam batarya ile 25 saate kadar kesintisiz kullanım imkanı sunan Huawei FreeLace Pro 2’de USB-C portu üzerinden şarj imkanı bulunuyor. Üstelik 5 dakikalık şarj ile 5 saatlik kullanım sunabilen FreeLace Pro 2, bu sayede şarj sorunlarını da minimuma indiriyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir