Bu uygun fiyatlı tam bir fiyat/performans ürünü olacak kablosuz kulaklığı sunan Huawei, FreeBuds SE 2’yi duyurdu. Kullanıcılarına güzel özellikler vadeden bu kablosuz kulaklık, kendi kategorisinde oldukça çok satacak gibi görünüyor.

Çinli teknoloji şirketi olan Huawei, yeni çıkacak olan kablosuz kulaklığı FreeBuds SE 2’yi düzenlediği bir etkinlikte duyurdu. Dikkat çekici özellikler sunulan bu kablosuz kulaklık, piyasaya sürüldüğü ülkelerde oldukça dikkat çekecek gibi. Peki nedir bu FreeBuds SE 2’nin böyle dikkat çekmesini sağlayacak özellikleri?

İşte Yeni Çıkacak Olan FreeBuds SE 2’nin Özellikleri

Huawei FreeBuds SE 2 yarı kulak içi bir yapıyla karşımıza çıkmaktadır. Hafifliği ile kendini ön plana çıkarmayı başaran Huawei Freebuds SE 2, sadece 3,8 gram ağırlığında. Tam şarj ile 9 saate kadar kullanım imkanı sunan Huawei FreeBuds SE 2’ye şarj kutusu da dahil edildiğinde 40 saate varan bir kullanım süresi görülmektedir. Aramalar için gürültü engelleme özelliğinin de sunulduğunu ekleyelim.

IP54 sertifikası ile su ve tozlara karşı dirençli olan kablosuz kulaklık, Bluetooth 5.3 bağlantı desteği ile pek çok telefonda rahatlıkla kullanılabilecek. Henüz hangi ülkelerde piyasaya sürüleceği belirtilmeyen Huawei FreeBuds SE 2’nin Çin dışında da satılması beklenilmekte.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir