Huawei, Türkiye’de HUAWEI FreeBuds 5i True Wireless Stereo (TWS) kulaklığın ön satışını yaptı. Ses kalitesi, stil ve çok yönlülük sunar, erişilebilirdir, modaya uygundur ve fiyatına göre birinci sınıf özelliklerle doludur.

Huawei ve OPPO yeni anlaşmayla güçlerini birleştirecek

HUAWEI FreeBuds 5i, şık bir tasarım, çoklu ANC ve EQ modları ve farklı cihazlar ve işletim sistemleri arasında sorunsuz geçiş için çift cihaz sunarken FreeBuds serisinden ses kalitesini ve Aktif Gürültü Engellemeyi (ANC) devralır.

HUAWEI FreeBuds 5i için şarj kutusu, Island Blue, Nebula Black ve Ceramic White renk gruplarında bulunan inkjet kaplama teknolojisi ile basit bir çakıl tasarımına ve dokulu bir kaplamaya sahiptir. HUAWEI FreeBuds 5i yalnızca 4,9 g ağırlığındadır ve uzun saatler kullanım için hafif ve rahat olacak şekilde tasarlanmıştır.

Önceki FreeBuds 4i’den 7 mm daha kısa olan 29 mm uzunluğundaki kulaklık ucu tasarımı, daha rahat oturması için her dinleyicinin kulak şekline daha iyi uyum sağlar. Hi-Res Audio Wireless (Hi-Res) sertifikası ile HUAWEI FreeBuds 5i, yüksek tanımlı bir müzik deneyimi sunar. HD sesi oynatmak ve iletmek için güçlü donanım, algoritmalar, LDAC HD ses codec’i ve çoklu EQ efektleri kullanır ve orijinal sesin her zaman aslına sadık bir şekilde yeniden üretilmesini sağlar. HUAWEI FreeBuds 5i ayrıca birden fazla EQ efekti sunarak dinleyicilerin ses efektlerini serbestçe özelleştirmek için Bas Kuvvetlendirme veya Tiz Kuvvetlendirme modunu seçmesine olanak tanır.

HUAWEI FreeBuds 5i, geleneksel kulak içi tasarımların ötesine geçen Hibrit Gürültü Önleme Teknolojisine sahiptir ve daha temiz bir ses için ortam gürültüsünden kaynaklanan paraziti en aza indirgemek için yüksek frekanslı gürültüyü etkin bir şekilde pasif olarak engeller. Çift mikrofonlu ANC ve hibrit gürültü önleme teknolojisi ile donatılmış olup, yalnızca harici gürültüyü algılamakla kalmaz, aynı zamanda kulak kanalınızdaki ek gürültüyü de yakalayarak maksimum 42 dB’ye kadar ANC derinliği sunar.

HUAWEI FreeBuds 5i ile nerede olursanız olun gürültüye uyum sağlamak için Ultra, Genel ve Konfor gürültü engelleme modlarından birini seçebilirsiniz: yoğun havaalanları, metro istasyonları, restoranlar, ofisler ve sessiz evler. HUAWEI FreeBuds 5i, sesleri tanımlamak ve çağrıları net bir şekilde iletmek için AI nöral ağ algoritmalarını kullanan AI Gürültü Engelleme ile donatılmıştır, böylece çağrılarınızı rahatsız edecek gürültü asla olmaz.

Huawei FreeBuds 5i fiyatı

HUAWEI FreeBuds 5i 1.699 TL fiyatıyla online mağazada alıcıların karşısına çıkarıldı. Ön sipariş döneminde alışveriş sepetinizde ek 100 TL indirim var. Ayrıca FreeBuds 5i’nin Pudra Mavi rengi 3 ay vade farkı olmadan 1.499 TL yerine tüm bilgisayar ve tabletlerde satışa sunulacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir