Huawei, Huawei Band 8’in ardından yeni modeli Huawei Band 9 için hazırlıkları tamamladı. Model kısa süre içerisinde tanıtılacak.

Çinli teknoloji devi Huawei, yeni band modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde sertifika süreçlerinin başladığı görülürken kısa süre içerisinde Huawei Band 9 modeli tanıtılacak. Testlerde ilk bilgileri de ortaya çıkan Huawei Band 9 önceki modellere göre daha ekonomik bir fiyat ile piyasaya giriş yapacak.

Huawei Band 9 Geliyor!
Huawei Band 9 Geliyor!

Huawei Band 9 Özellikleri Neler?

Huawei Band 9 modeli KIM-B19 model numarasıyla testlerden geçti. Huawei Band 8’e göre daha büyük bir ekran ile kullanım sunacak olan yeni modelde daha uzun kullanım süresi sunulacak. 1.47 inç AMOLED ekranı bulunacak telefon, 14 gün kesintisiz bir kullanım sağlayabiliyor. Huawei Band 9 ile ilgili bilgiler oldukça sınırlı. Ancak çok büyük bir tasarım değişikliğine gidilmesi beklenmiyor. Beklenen değişiklikler arasında plastik gövdenin terk edilmesi, metal bir gövdenin tercih edilmesi yer alıyor. Bunun dışında ise işletim sistemindeki yenilikler ile Huawei Band 9’da fark yaratılması hedefleniyor.

Bir öneki modelde; TruSleep 3.0 uyku izleme teknolojisi, TruSeen 5.0 kalp atış hızı takibi gibi özellikler yer alıyordu. Aynı özelliklerin ve egzersiz takibinin yeni modelde de yer alması kesin. 6 Şubat’ta yapılan son testler ile bir kez daha satışa hazır olduğu görülen Huawei Band 9, markanın piyasadaki yeni gücü olacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir