Huawei Mate Xs 2 ve Huawei Watch GT 3 Pro yanında ortaya çıktığı üzere Huawei Band 7 akıllı bilekliğin  tanıtımı yapılacak. Akıllı saat ile akıllı bileklik arasında adeta hibrit bir çözüm olarak görülen Huawei Band 7, yerini alacağı Huawei Band 6’dan daha ince ve daha hafif bir gövde ile beraber 28 Nisan tarihinde resmi olarak sunulacak. 

Tasarımıyla dikkat çeken bu ürün, kaynaklara bakıldığında 1 cm’den daha ince olan 16 gramlık bir gövdeye sahiptir. Dikdörtgen yapısıyla dikkat çeken bu giyilebilir ürün, pek çok farklı dikkat çekici arayüzüne sahip ve iki haftalık pil ömrüyle yakın zamanda sunulacak. 96 farklı sporu özel olarak takip etme özelliğine sahip olan Band 7, nabız ölçmenin yanı sıra SpO2 ölçümü yapabilecek ve görüldüğü kadarıyla iki farklı gövde rengiyle kolaylıkla satın alınabilecek.

30 1

Pek çok farklı renkte silikon kayış ile alınabilecek olan bu ürün, büyük ihtimalle bünyesinde 1,47 inç 368×194 piksellik bir AMOLED ekran özelliğine sahip olacak. Pek çok özelliğin yani sıra elbette ki suya karşı dayanıklı olacak olan Huawei Band 7, uyku takibi yapmayı unutmayacak ve akıllı telefonlardan birini de üzerine alabilecek. Huawei bünyesinde yer alan bir ürün olacak ve en yeni deneyimi de Huawei telefonlar ile beraber verecek olan bu akıllı bileklik, şu an için belli olmasa da aşırı yüksek fiyat etiketine sahip olmayacak. 

Huawei Band 7 akıllı bileklik ilerleyen süreçlerde Türkiye’de de satışa sunulacak. Çünkü Huawei Band 6 modeli 899 TL’den Türkiye’de resmi olarak satın alınabilir. Huawei, bu tarz ürünlerden Türkiye’de çok sattığı için Band 7’yi Türkiye’ye getirmemezlik yapmayacak gibi gözüküyor. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır.  

Acer Swift 3 özellikleriyle fark yaratıyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir