Kripto varlıklar her geçen gün daha fazla kurum ve kuruluş tarafından benimsenmeye devam ediyor. 

Pek çok farklı alandan şirket, kripto para birimlerinden herhangi birini ödeme yöntemine ekleyerek, bu alanda çalışmalarını hızlandırdı. Konuyla ilgili son elde edilen bilgilere göre Dubai merkezli lüks otel W Hotels ödeme yöntemleri arasına popüler meme coin Shiba Inu’yu (SHIB) ekleyeceğini duyurdu. 

Lüks otelden Shiba Inu hamlesi

dubai merkezli w hotels shiba inuyla odeme kabul edecegini acikladi 1

Dubai’de yer alan 5 yıldızlı bir lüks otel olan W Hotels, müşterilerine kripto hizmeti vermek için geçtiğimiz günlerde Travala ile ortaklık kurmuştu. Söz konusu bu ortaklık ile beraber W Hotels müşterileri Shiba Inu da dahil olmak  üzere 80’den fazla kripto para birimi kullanarak ödeme yapabilecekler. Shiba Inu’nun ilk kullanıcıları arasında yer alan Travala.com, 7 Aralık 2021 tarihinde, köpek temalı popüler kripto para birimine destek vermeye başladı. O günden bu yana Travala.com, dünyanın pek çok yerine seyahat rezervasyonu yapabilmek için SHIB ile ödeme alacağını bildirmişti. Bununla beraber Travala.com, Dubai’de SHIB’in ana akım ödeme yöntemi olması adına çalışmalarına devam ediyor.

Dünyanın pek çok yerinde lüks otellerde kalmak, en iyi restoranlarda yemek yemek veya en heyecan verici aktivitelere katılmak için rezervasyon yapmayı sağlayan Travala.com, bu rezervasyonlar için SHIB ile ödeme kabul ediyor. Bu sayede gelişim sağlamaya yönelik çalışmalarını da sürdürüyor.

Shiba Inu fiyatı Dogecoin karşısında rekor seviyeye düştü

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir