Daha yüksek bir zorlu seviyesi isteyen Baldur’s Gate 3 oyuncuları isteklerine ulaşmış olabilir. Elde edilemeyen yeni bir başarım, Tactician’dan bile zor bir şeyin önünü açıyor olabilir.

Reddit kullanıcısı Scornz’un Baldur’s Gate 3 subreddit’inde keşfettiği üzere, bazı oyuncular GOG PC mağazasında elde edilemeyen bir başarım fark etmiş. “Foehammer” başlığı adı altında yer alan bu başarım, oyunculardan Baldur’s Gate 3 ‘ü Honour Mode’da tamamlanmalarını istiyor.

Şu anda üç farklı zorluk derecesine sahip olan ve isimleri Explorer, Balance ve Tactician olan Baldur’s Gate 3’ün aralarındaki en zorlu seviyesi Tactician. Geliştirici Larian oyunun zorluk seviyesi hakkında bir açıklamada bulunmamış olsa bile daha önce Divinity: Original Sin 2 oyununa Honour Mode eklediğini de belirtmiş olalım. Bununla ilgili IGN, şirkete ulaşarak yorum talebinde bulundu.

Eğer bu oyundakine benzeyen bir şeyler bizi bekliyorsa Baldur’s Gate 3’ün muhtemel Honour Mode’u birkaç farklılık ile beraber Tactician’ın güçlendirilmiş hali olacak. Söz konusu farklılıkların en büyüğü ise oyuncuların sadece bir tane kayıt dosyasına erişebiliyor olmaları. Bunun dışında takım (parti) üyenizin ölmesi halinde kayıt dosyasının tamamen silindiği bir kalıcı ölüm özelliği de oyunda yer alıyor.

Honour Mode: Baldur's Gate 3 oyuncularının en çok beklediği özellik

Honour Mode: Baldur’s Gate 3 oyuncularının en çok beklediği özellik

Baldur’s Gate 3 oyuncularının en çok beklediği özellik Honour Mode modu. Hatta birçok kişi bu mod erken erişim sonrası yayından kaldırıldığında hayli şaşırmıştı. Bu sebeple daha sıkı bir meydan okuma arayan oyuncular çareyi resmi olmayan Tactician Plus modunda arıyor.

Honor Mode’un olmayışı bir yana Baldur’s Gate 3 , geliştirici Larian Studios için büyük bir başarı oldu. Hatta Ağustos ayında konuşan CEO Swen Vincke bu konuyla ilgili stüdyonun beklentilerini çoktan aştığını açıkladı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir